10.000 TL ekran kartı önerisi

DeLiTürK33

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçe 10K-11K ve işlemci Ryzen 5 5600. oyun oynak için kullanacağım inşaallah. 650watt PSU.
RTX 3060 Ti mi, RX 6700 XT mi, RX 6650XT mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu rakamlara tekrar gelmez mi? Alınabilecek en iyi fiyat bu mu şu an?

Tekrar gelebilir ama zaten arıyosunuz ve ararken şu an bu fiyatta var şu an kartlar çok düşüşte satış olmadığından görmüşsünüzdür onlardan biri olmalı bu da düşüşe geçmiş daha düşüğü gelir mi bilmiyorum ama bu fiyata daha iyi bir kart tabii gelebilir ama o zamana kadar ne olur bilmem.

Tekrar gelebilir ama zaten arıyosunuz ve ararken şu an bu fiyatta var şu an kartlar çok düşüşte satış olmadığından görmüşsünüzdür onlardan biri olmalı bu da düşüşe geçmiş daha düşüğü gelir mi bilmiyorum ama bu fiyata daha iyi bir kart tabii gelebilir ama o zamana kadar ne olur bilmem.
Peki eskiden ekran kartı fiyatına hazır sistemler vardı o tarz birşeyler bulunabilir mi?

Peki eskiden ekran kartı fiyatına hazır sistemler vardı o tarz bir şeyler bulunabilir mi?

Bir bu fiyata ekran kartı almak var bir bu fiyata kasa almak var 11 k ya 4060'lı sistem bulamazsınız yani o kadar değil.

Bir bu fiyata ekran kartı almak var bir bu fiyata kasa almak var 11 k ya 4060'lı sistem bulamazsınız yani o kadar değil.
Yani fp bir kasayı alsam içerisinden sadece ekran kartını çıkartıp diğer parçaları da elden çıkartsam o şekilde düşündüm de sanırım o da olmaz? Hiçbir şekilde o ekran kartını şuanki fiyatından daha uyguna getiremiyoruz yani?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı