kanka 5 yıldır çalışıp para biriktirdim ve en az 2 yıldız alacağım pcyi denk getirmeye çalışıyorum. Onlar da endişeleniyorlar tabi hiçbir bilgileri yok.
Benim internet alışverişi konusunda hiçbir sıkıntım olmadı, ancak bilgisayarımı toplayacağım zaman Vatan'a gittik, oradan satın aldım. Neler oldu biliyor musunuz? Yanlış bilgilendirme yaptılar bu birincisi. Fazla fazla para ödedik o kadar etmeyen parçalar için bu iki, son olarak da mağazadan aldığımız ve kutusunu açtığımız için 1 saat bile geçse hiçbir şekilde kabul etmediler ürünü geri vermeyi. Bildiğiniz üzere internet alışverişlerinde 14 gün içerisinde birkaç istisna ürün dışında (kulaklık vb.) çok büyük olasılıkla geri verebiliyorsunuz cayma hakkınızı kullanarak.
İlla ki ikna edin, zorlayın demiyorum ancak herhangi bir şeyi iade etmek isterseniz mağazadan aldığınız için iade edememe hakkınız var. İnternet alışverişi kargocular da işini iyi yaparsa hem fiyat olarak oldukça uygun hem de daha güvenli geliyor bana artık. Dövizin durumu ortada. Vatan da normal fiyatlardan pahalıya satıyor, bence hiç mağazadan alma işine girmeyin. Bir şekilde ikna etmeyi deneyin, mağazadan alırsanız f/p bir sistem alamazsınız çok iyi indirimler olmadıkça. Ailenizi de anlıyorum ama internetten alışveriş varken biriktirdiğiniz paraya yazık etmeyin, bir yolunu bulabilirsiniz belki.
AMD 3600-MSI RTX2060 SUPER VENTUS GPOC-B450M-A PRO MAX-OCZ 500GB NVME-CORSAIR 16 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bence M.2 SSD gereksiz pahalı tercih senin fakat ondan artırıp ekran kartını yükseltebilirsin. Yine bir SSD al fakat aradaki okuma yazma hızının 50 100 az veya çok olması seni çıldırtcak bir gecikme sağlamaz ekran kartının yetersiz kalması daha cok canını sıkar onun için SSD'den önce ekran kartına önem ver.
Msi Geforce Rtx 2060 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi Geforce Rtx 2060 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.