10.000 TL F/P sistem toplama

2060 Ventus'un farkı nedir?

2060 Ryzen 5 3600 MSI B450M PRO-M2 MAX uyumlu olur mu SATA SSD ile oyun oynayacağım M.2 ne kadar etkiler?

Normal SSD ile M.2 arasında senin oyunda gözlemleyebileceğin bariz bir fark yok zaten anlamazsın bile oynarken Ventus ile Gaming serisi arasındaki fark da Zero frozer gibi boştayken fanların dönmemesi tarzında ve RGB olmasıyla alakalı performansınla çok da alakalı olmayan şeyler var. Yani Ventus modeli de işini görecektir. Zaten fan hızının ayarını ekran kartı da işlemci soğutucu da otomatik yapar boştayken senin duyacağın rahatsız edici bir ses gelmez.

Ailenize söyleyin, Vatan veya benzerlerine gelen parçalar da aynı kanal üzerinden geliyor. MSI, MSI'dır ASUS da ASUS'dur. Evinize de taşımacılık yoluyla geliyor Vatan'a da. Söyleyin ikna edersiniz. İnternetten klima aldım ben ya bana da tuhaf gelir ama aynı şey..

8.100 TL'ye bu sistem mantıklı duruyor. Üstüne de Rampage olmamak kaydıyla monitör alırsınız. Rampage önermiyorum.
Hocam cidden o sistem bütçeye göre çok dandik kalmış. Kesinlikle bu alınmalı:
⦁ AMD Ryzen 5 3600 (1390TL-Depopark)
⦁ ASRock B450M Pro4 (730TL-Teknobiyotik)
⦁ Kingston HyperX Fury 8GB 3600MHz CL17 (330TL-Teknobiyotik) (İki adet)
⦁ Gigaybyte RX5700XT Gaming 8GB (3550TL-Sinerji)
⦁ Kingston A2000 500GB NVMe (550TL-Trendyol)
⦁ Be Quiet Pure Base 500DX ARGB (820TL-UzmanlarPC)
⦁ High Power Performance GD 600W 80+ Gold (530TL-Sinerji)
Monitör:
Monitör 5 adet kalmış, acele edin.

@Nisannn Keyfimizden değil, alacak arkadaş Vatan'dan olsun diyor. Bize kalsa biz de Vatan'dan önermeyeceğiz.

Üstelik dandik bir tarafı da yok, şu bileşen çok kötü, alınmaz denilebilecek bir bileşen yok. Herkes AMD ekran kartı almak istemeyebilir, Nvidia ekran kartı konusunda bir adım öne çıkıyor.

@Caner Uncu Önerdiğim tüm siteler güvenilir. Montaj yapmayı da herkes gözünde çok büyütüyor. Senin sisteme dandik deme sebebim depolama, bellekler, işlemci (saf güç) bütçeye göre zayıf kalmış. Ayrıca RX5700XT gibi hem daha ucuz hem RTX2070S ile kapışan bir ekran kartı varken (internetteki son 1-2 aydaki testlere bakabilirsin) daha güçsüz olan RTX2060S`in seçimi mantıksız olmuş oyun sisteminde. Ayrıca 2K 144Hz Quantum Dot Curved monitör faktörü de var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı