10.000 TL Galax RTX3060 Ti alınır mı?

1 hafta önce 12 bin e RX 6700 XT 12 GB aldım eğer bütçeye 2 daha koyarsanız 4 k da 3070 le kapışan kartı almak daha mantıklı olur. Hem artık 8 GB VRAM yetersiz kalıyor bazı konularda.

GDDR6X Olan modelini kullanıyorum, gayet memnunum, Cyberpun2077'de 1080p Rtx:Ultra DLSS:Balanced fps 70 , ısı değeri ise max 70 dereceyi gördüm.

1 hafta önce 12 bin e RX 6700 XT 12 GB aldım eğer bütçeye 2 daha koyarsanız 4 k da 3070 le kapışan kartı almak daha mantıklı olur. Hem artık 8 GB VRAM yetersiz kalıyor bazı konularda.

Biz laptopta RTX 3050 4 GB VRAM'le her oyunu oynuyoruz güzelce. Siz neyin kafasındasınız

Biz laptopta 4 GB VRAM'le her oyunu oynuyoruz güzelce. Siz neyin kafasındasınız

Sizin her oyunu güzelce oynuyoruz dediğiniz şekil anlamıyorum ben. 1080p düşük ayarlar Valorant oynuyosunuz herhalde. Aç bakalım Call of Duty Modern Warfare 2 yüksek ayarlara al bakalım nasıl oynuyosun 4 GB VRAM'le.

Buradaki videodan RX mi? RTX mi? Alacağınıza karar verebilirsiniz. 2 bin TL farka değer mi bilmiyorum, marka ile ilgili içiniz rahat olsun ülkemizde pek değer görmeyen markalar olsa da asıl görevi olan soğutma kısmı başarılı.

Hocam aslında FPS de bazı oyunlarda çok fark yok ama o 12 GB olması geleceğe dönük ya daha mantıklı gibi geliyor bana. The Last of Us Part 1 de bazı yerlerde 8 GB VRAM'in zorlandığını görmüştüm.

Hocam aslında FPS de bazı oyunlarda çok fark yok ama o 12 GB olması geleceğe dönük ya daha mantıklı gibi geliyor bana. The Last of Us Part 1 de bazı yerlerde 8 GB VRAM'in zorlandığını görmüştüm.

Tabii bu da bir kriter, ancak ben DLSS teknolojisinin FSR'dan daha stabil olduğunu düşündüğüm için NVIDIA'ya yöneldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…