1 hafta önce 12 bin e RX 6700 XT 12 GB aldım eğer bütçeye 2 daha koyarsanız 4 k da 3070 le kapışan kartı almak daha mantıklı olur. Hem artık 8 GB VRAM yetersiz kalıyor bazı konularda.
Biz laptopta 4 GB VRAM'le her oyunu oynuyoruz güzelce. Siz neyin kafasındasınız![]()
Kaplamalar yüklenmeden oyun oynuyorsan doğrudur, oynarsın güzelce. Bir şeyi de sırf kendinizde var diye övmezseniz olmaz. Gelmiş 4 GB yeterli diyorBiz laptopta RTX 3050 4 GB VRAM'le her oyunu oynuyoruz güzelce. Siz neyin kafasındasınız![]()
Buradaki videodan RX mi? RTX mi? Alacağınıza karar verebilirsiniz. 2 bin TL farka değer mi bilmiyorum, marka ile ilgili içiniz rahat olsun ülkemizde pek değer görmeyen markalar olsa da asıl görevi olan soğutma kısmı başarılı.
Hocam aslında FPS de bazı oyunlarda çok fark yok ama o 12 GB olması geleceğe dönük ya daha mantıklı gibi geliyor bana. The Last of Us Part 1 de bazı yerlerde 8 GB VRAM'in zorlandığını görmüştüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.