Arkadaşlar 10.000 TL bütçem var çok az geçebilirim belki. Güzel bir laptop istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Sorunsuz uzun süre kullanabileceğim bir şey.
Arkadaşlar 10.000 TL bütçem var çok az geçebilirim belki. Güzel bir laptop istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Sorunsuz uzun süre kullanabileceğim bir şey.
MSI GF65 THIN 10SDR-638XTR i5-10300H 8 GB 512 GB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bunu alıp RAM takabilirsiniz. Acer Nitro'da bakılabilir.
MSI GF65 THIN 10SDR-638XTR i5-10300H 8 GB 512 GB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bunu alıp RAM takabilirsiniz. Acer Nitro'da bakılabilir.
GF kasası bu fiyat bandında kaliteli kalır. 15k olan 10ue modeline kötü denmesinin sebebi fiyatına göre zayıf kalması. Ancak burada bütçe 10 bin, herkesin yurtdışından alma şansıda yok. Fiyatına göre yorum yapın hocam.
Acer Nitro 5 AN515-55 NH.Q7PEY.001 i5-10300H 16 GB 512 GB SSD GTX1660TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Gf kasası bu fiyat bandında kaliteli kalır. 15k olan 10ue modeline kötü denmesinin sebebi fiyatına göre zayıf kalması. Ancak burada bütçe 10 bin, herkesin yurtdışından alma şansıda yok. Fiyatına göre yorum yapın hocam.
Az önce izledim soğutması kötü ama dediğiniz gibi belki göz ardı edilebilir ayrıca yurt dışı imkanı varsa kesinlikle Lenovo. Ryzen 7 4800H i5 10300H'ı ikiye katlar. @Dark Lord of the Sith
Az önce izledim soğutması kötü ama dediğiniz gibi belki göz ardı edilebilir ayrıca yurt dışı imkanı varsa kesinlikle Lenovo. Ryzen 7 4800H i5 10300H'ı ikiye katlar.
Soğutması kötü değil, Intel normallerinde. Thin zaten özel olarak bazı modellere denmiyor, gf Thin model serisi. Ge Raider, gp Leopard gibi. Yurt dışı şahsen ben almam, garanti olmayacak, Türkçe klavye olmayacak bana uymaz bunlar.