10.000 TL Hazır sistem önerisi

Nysentiera

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, oyun performansı geleceğe dönük olacak bir sistem toplamak istiyorum. Tercihim RTX 30 serisinden yana. Elimde 2X G.Skill 8 GB 3200MHz CL16 RAM var. Bütçem 11K 12K gibi bir miktara çıkabilir. Öneriniz nedir? Hazır sistemlere yönelmek istiyorum uygun fiyatlı olursa onun dışında toplama da olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
13 e bu var

Bu bütçede 3000 serisinden sadece 3050 alabilirsiniz. Ben RX 6600 veya xt bir sistem önermekten yanayım eğer kabul ederseniz.

Arkadaşlar merhaba, oyun performansı geleceğe dönük olacak bir sistem toplamak istiyorum. Tercihim RTX 30 serisinden yana. Elimde 2X G.Skill 8 GB 3200MHz CL16 RAM var. Bütçem 11k 12K gibi bir miktara çıkabilir. Öneriniz nedir? Hazır sistemlere yönelmek istiyorum uygun fiyatlı olursa onun dışında toplama da olabilir.

Eğer 2.el toplayabilirsen 3060 Ti'li bir sistem toplayabilirsin.

Sharpen | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6650 XT 8 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Anakart biraz eski fakat 4 slotu var yani elinizedeki RAM'leri ekleyerek 32 GB yapabilirsiniz. Ekran kartı ise muazzam. RTX 2060S sistemler de var fakat Afox marka çok iyi görünmüyor bana aynı şekilde RX 6650XT tokatlıyor. 3060 Ti ve 3060 arasında bir kart. Ha bir de alacaksanız PSU'yu kesinlikle yükseltin.

Parça kalitesi önceliğiniz ise bu sistem sizin iin daha iyi olur.

Sharpen | AMD Ryzen 5 5500 | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6650 XT 8 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Anakart biraz eski fakat 4 slotu var yani elinizedeki RAM'leri ekleyerek 32 GB yapabilirsiniz. Ekran kartı ise muazzam. RTX 2060S sistemler de var fakat Afox marka çok iyi görünmüyor bana aynı şekilde RX 6650XT tokatlıyor. 3060 Ti ve 3060 arasında bir kart. Ha bir de alacaksanız PSU'yu kesinlikle yükseltin.

Parça kalitesi önceliğiniz ise bu sistem sizin iin daha iyi olur.
SSD kötü anakart kötü degismesi gerek. Bu kasa nasıl bilgin varmı ?

SSD kötü anakart kötü degismesi gerek. Bu kasa nasıl bilgin var mı?

SSD 18TL'ye Adata seçilebilir. Kasanın soğutması iyi duruyor, ön taraf ızgara arkası mesh. Anakart için bir şey diyemeyeceğim, 4 RAM slotu olmssı konu sahibi için avantaj vakat B550 yükseltmek isterse 900TL daha vermesi gerek. Bu yüzden grafik biriminden feragat edip alternatif olarak 2. Sistemi attım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı