Konuyu okursan görürsün.Kaç FPS verdi Valorant'ta?
Konuyu okursan görürsün.Kaç FPS verdi Valorant'ta?
Valla Ne bileyim 10K Sistem mi Kaldı Salladım Bi siteBir 10000 lira da vergi çıkar artık. AliExpress'den bilgisayar alınmaz, parçası alınır.
Ya kardesim yeter artık atmayın su andirigundik sistemleri. Foruma yeni katılmışsın diye bir şey söylemiyorum.Valla Ne bileyim 10K Sistem mi Kaldı Salladım Bi site
![]()
Zeiron Gt67 I5-3470 16GB 512GB SSSD Nvidia Gt730 4GB 23.8" Oyuncu Masaüstü Bilgisayar - idefix
Zeiron Gt67 I5-3470 16GB 512GB SSSD Nvidia Gt730 4GB 23.8" Oyuncu Masaüstü Bilgisayar ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Masaüstü Bilgisayar ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Valorant'ta 250FPS vermez ama 10k'ya göre iyi
Ya kardesim yeter artık atmayın su andirigundik sistemleri. Foruma yeni katılmışsın diye bir şey söylemiyorum.
Turbox ve Izoly sistemler neden alınmaz?
Bu tür sistemlere marka demeye bin şahit. Forumda bu konuları gördükçe rehber oluşturmamak için kendimi zor tutuyordum, artık bu konuyu açıklığa kavuşturmanın zamanı geldi de geçiyor. TURBOX ve IZOLY sistemler nedir? - Bu tür sistemler genelde n11, Hepsiburada ve Trendyol gibi günlük hayatta...www.technopat.net
Neresi andirigundik?
Neresi andirigundik?
Parçalar kötü mü? Hayır iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.