- Makaleler
- 2
Bütçem 10 bin TL. Olabilecek en F/P bilgisayarı bekliyorum. YouTuber'ların topladığı ucuz sistemleri önerebilirsiniz. Daha çok FPS oyunları oynuyorum.
Bu sistem iyi gibi duruyor, kronik sorunlu parça varsa arkadaşlar bilgilendirir. Kalan paraya da monitör ve diğer ekipmanları alırsınız.Aquarius 5T10-1660S/Ti - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T10-1660S/Ti oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bence diğer parçalardan ödün verip 1660 Super almak daha mantıklı, tabi bu sizin kararınız, daha ucuz fiyata da kasalar var.1601 TL'ye anca monitör alınır.
Her şey dahil derken klavye, mouse, kulaklık da sayılıyor mu yoksa sadece monitör mü?Bütçem 10 bin TL. Olabilecek en F/P bilgisayarı bekliyorum. YouTuber'ların topladığı ucuz sistemleri önerebilirsiniz. Daha çok FPS oyunları oynuyorum.
Her şey dahil derken klavye, mouse, kulaklık da sayılıyor mu yoksa sadece monitör mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.