Rauxer
Kilopat
10.000 TL ile kulaklık, klavye, mouse, mousepad önerilerine açığım. Mouse'da tutuşum palm grip, kulaklıkta mikrofon kalitesi çok önemli değil kablosuz bakıyorum. Kulaklık haricinde diğer modelleri kafamda netleştirdim ancak kulaklıkta 2-3 ürün arasında kaldım. Farklı öneri varsa alabilirim.
Mouse:
wraithesports.com
Mousepad:
wraithesports.com
Klavye:
www.gaming.gen.tr
Kulaklık:
www.akakce.com
Kulaklık 2:
Kulaklık 3:
Mouse:

Scyrox V6 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

Wraith Spirit of Aim Mousepad

AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.

Logitech G435 Lightspeed Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G435 Lightspeed Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G435 Lightspeed Beyaz Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.779,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kulaklık 3: