10.000 TL ile Ekipman Önerisi

Rauxer

Kilopat
10.000 TL ile kulaklık, klavye, mouse, mousepad önerilerine açığım. Mouse'da tutuşum palm grip, kulaklıkta mikrofon kalitesi çok önemli değil kablosuz bakıyorum. Kulaklık haricinde diğer modelleri kafamda netleştirdim ancak kulaklıkta 2-3 ürün arasında kaldım. Farklı öneri varsa alabilirim.
Mouse:
Mousepad:
Klavye:
Kulaklık:
Kulaklık 2:
Kulaklık 3:

10.000 TL ile kulaklık, klavye, mouse, mousepad önerilerine açığım. Mouse'da tutuşum palm grip, kulaklıkta mikrofon kalitesi çok önemli değil kablosuz bakıyorum. Kulaklık haricinde diğer modelleri kafamda netleştirdim ancak kulaklıkta 2-3 ürün arasında kaldım. Farklı öneri varsa alabilirim.
Mouse:
Mousepad:
Klavye:
Kulaklık:
Kulaklık 2:
Kulaklık 3:

Her şey gayet iyi ancak kulaklık olarak G435 önermiyorum kullanan biri olarak.

Önermemenizin sebebi nedir? Hafiflik, tasarım ve dayanıklılık konusunda hoşuma gitmişti. Ayrıca bağlantı seçenekleri de çok geniş.

Önermemenizin sebebi nedir? Hafiflik, tasarım ve dayanıklılık konusunda hoşuma gitmişti. Ayrıca bağlantı seçenekleri de çok geniş.

Dongle’ı hakkında bozulduğuyla ilgili çok fazla şikayet var, ben de yaşadım. Dongle’ı durup dururken herhangi bir şekilde kulaklığa bağlanmıyor, Bluetooth olarak kullanmaya mahkum bırakıyor.
Bu sefer de mikrofon konusunda problem yaşıyorsunuz. Mikrofonu kullanırken oyunun sesi tek kanal olarak gelmeye başlıyor, ses bayağı bir kısılıyor. Bazen tamamen gidiyor…
Yakın zamanda V2X, Harmony Pro ve Cloud 3 arasında seçim yapacağım.

Bana kalırsa mousepaddan 1k kısıp kulaklığa verin. En iyi seçenek cloud III wireless olacaktır.

Bu arada klavye tercihinizi mchose 60 prodan yana kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı