10.000 TL ile ne alınır?

Ahmet3111

Femtopat
Daha fazla  
10 bin TL bütçem var. Sizce ne veya neler almalıyım? Laptop telefon vb ne olabilir sizce?

Altın al, yıl başında asgari ücrete ciddi zam gelecek ve para basacaklar bu yüzden altın fiyatları da artacak elinde ki parayı korumak istiyorsan altın al. diğer türlü ne alırsan al aslında değerlenmiyecek değerini koruyacak para katlamanın tek yolu ticarettir.

Vallahi telefon eski sayilir laptopum yok fiyatlar pahali ikinci el mi alsam laptop oyuncu laptoplarina guc yetmiyor ikinci el alabilirim oyuncu laptopu ama tum parayida yatirmak istemiyorum 4 GB RAM'li laptoplar var uygun fiyata PC'ye sanal makine kurmak istiyorum 4 GB RAM yeterli olur mu bilmiyorum.

Çalıntı kart koktu ne istiyorsun?

Hayir promosyon parasi gonderecek ablam.

Son düzenleme:

Bilgisayarı neden almak istiyorsun, sırf heves için mi yoksa işini halletmek için mi?

4 GB RAM hiçbir işine yaramaz CS 1.6 gibi eski oyunları oynamak istiyorsan orası ayrı ama Windows 10/11 çok kasacaktır.

10 bin TL bütçem var. Sizce ne veya neler almalıyım? Laptop telefon vb ne olabilir sizce?
Eğer her ikisi de yoksa oyun olmasa bile işlerini halledebilecek laptop. Günlük hayatında kullanabileceğin yüksek kategoride olmayan bir telefon alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…