10.000 TL ile ne alınır?

Altın al, yıl başında asgari ücrete ciddi zam gelecek ve para basacaklar bu yüzden altın fiyatları da artacak elinde ki parayı korumak istiyorsan altın al. diğer türlü ne alırsan al aslında değerlenmiyecek değerini koruyacak para katlamanın tek yolu ticarettir.

Vallahi telefon eski sayilir laptopum yok fiyatlar pahali ikinci el mi alsam laptop oyuncu laptoplarina guc yetmiyor ikinci el alabilirim oyuncu laptopu ama tum parayida yatirmak istemiyorum 4 GB RAM'li laptoplar var uygun fiyata PC'ye sanal makine kurmak istiyorum 4 GB RAM yeterli olur mu bilmiyorum.

Çalıntı kart koktu ne istiyorsun?

Hayir :D promosyon parasi gonderecek ablam.

Son düzenleme:
Vallahi telefon eski sayilir laptopum yok fiyatlar pahali ikinci el mi alsam laptop oyuncu laptoplarina guc yetmiyor ikinci el alabilirim oyuncu laptopu ama tum parayida yatirmak istemiyorum 4 GB RAM'li laptoplar var uygun fiyata PC'ye sanal makine kurmak istiyorum 4 GB RAM yeterli olur mu bilmiyorum.

Bilgisayarı neden almak istiyorsun, sırf heves için mi yoksa işini halletmek için mi?

4 GB RAM hiçbir işine yaramaz CS 1.6 gibi eski oyunları oynamak istiyorsan orası ayrı ama Windows 10/11 çok kasacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı