Oyuncuysan ekran kartı alabilirsin. Fiyatlar daha da yükselmeden.10 bin TL bütçem var. Sizce ne veya neler almalıyım? Laptop telefon vb ne olabilir sizce?
10 bin TL bütçem var. Sizce ne veya neler almalıyım? Laptop telefon vb ne olabilir sizce?
Çalıntı kart koktu ne istiyorsun?
Vallahi telefon eski sayilir laptopum yok fiyatlar pahali ikinci el mi alsam laptop oyuncu laptoplarina guc yetmiyor ikinci el alabilirim oyuncu laptopu ama tum parayida yatirmak istemiyorum 4 GB RAM'li laptoplar var uygun fiyata PC'ye sanal makine kurmak istiyorum 4 GB RAM yeterli olur mu bilmiyorum.
Vallahi telefon eski sayilir laptopum yok fiyatlar pahali ikinci el mi alsam laptop oyuncu laptoplarina guc yetmiyor ikinci el alabilirim oyuncu laptopu ama tum parayida yatirmak istemiyorum 4 GB RAM'li laptoplar var uygun fiyata PC'ye sanal makine kurmak istiyorum 4 GB RAM yeterli olur mu bilmiyorum.
Eğer her ikisi de yoksa oyun olmasa bile işlerini halledebilecek laptop. Günlük hayatında kullanabileceğin yüksek kategoride olmayan bir telefon alınabilir.10 bin TL bütçem var. Sizce ne veya neler almalıyım? Laptop telefon vb ne olabilir sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.