10.000 TL konsol önerisi

sysclock

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 10bin TL bütçem var. Xbox Series S mi almalıyım yoksa PS 4 veya Pro mu? F/P olmasını istiyorum. Yeni nesil olarak Xbox düşündüm. Size de sormak istedim.

Arkadaşlar 10bin TL bütçem var. Xbox Series S mi almalıyım yoksa PS 4 veya Pro mu? F/P olmasını istiyorum. Yeni nesil olarak Xbox düşündüm. Size de sormak istedim.

İsterseniz PS4 Slim kasa bakın tavsiye ediyorum oyun çeşitliliği çok fazla fiyatta bir tık zorlanabilirsiniz.

Series S alın kesinlikle ben de Series S almayı düşünüyorum pc yerine.

İsterseniz PS4 Slim kasa bakın tavsiye ediyorum oyun çeşitliliği çok fazla fiyatta bir tık zorlanabilirsiniz.

Hocam biri neredeyse 10 yıllık birisi daha 3 yıllık ve Xbox Series S performans olarak PS4'ten daha iyi PS'nin avantajı GoW TLOU gibi oyunlar var onun dışında Series S daha iyi.

Series S 1080p için yeni nesil konsol deneyimini yaşatabilir.
Gamepass ile rahat edersiniz.
PS oyunları daha güzel ama 3-5 oyun için değmez bence.

Xbox Series S maksimum 1440p çözünürlüğe sahiptir ve yükseltilmiş 4K (yerel değil) çalıştırır. Ve PS4'ün maksimum çözünürlüğü 1080p'dir (4K desteği yoktur). Karar: Xbox Series S açık ara daha iyi bir seçim, ancak en iyi grafik deneyimini istiyorsanız yine de harika değil.10 Oca 2023

Hiç Playstation özel oyunları oynamadıysanız PS4 Slim + PS Plus aboneliğiyle exclusiveleri oynayıp sonradan cihazı satıp Series S almak da mantıklı.

Bence playstation oyunlar bakımından her zaman öndedir, bu yüzden playstation alın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…