10.000 TL konsol önerisi

sysclock

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 10bin TL bütçem var. Xbox Series S mi almalıyım yoksa PS 4 veya Pro mu? F/P olmasını istiyorum. Yeni nesil olarak Xbox düşündüm. Size de sormak istedim.

Arkadaşlar 10bin TL bütçem var. Xbox Series S mi almalıyım yoksa PS 4 veya Pro mu? F/P olmasını istiyorum. Yeni nesil olarak Xbox düşündüm. Size de sormak istedim.

Series S alın kesinlikle ben de Series S almayı düşünüyorum pc yerine.

İsterseniz PS4 Slim kasa bakın tavsiye ediyorum oyun çeşitliliği çok fazla fiyatta bir tık zorlanabilirsiniz.

Hocam biri neredeyse 10 yıllık birisi daha 3 yıllık ve Xbox Series S performans olarak PS4'ten daha iyi PS'nin avantajı GoW TLOU gibi oyunlar var onun dışında Series S daha iyi.

Series S 1080p için yeni nesil konsol deneyimini yaşatabilir.
Gamepass ile rahat edersiniz.
PS oyunları daha güzel ama 3-5 oyun için değmez bence.

Xbox Series S maksimum 1440p çözünürlüğe sahiptir ve yükseltilmiş 4K (yerel değil) çalıştırır. Ve PS4'ün maksimum çözünürlüğü 1080p'dir (4K desteği yoktur). Karar: Xbox Series S açık ara daha iyi bir seçim, ancak en iyi grafik deneyimini istiyorsanız yine de harika değil.10 Oca 2023

Hiç Playstation özel oyunları oynamadıysanız PS4 Slim + PS Plus aboneliğiyle exclusiveleri oynayıp sonradan cihazı satıp Series S almak da mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı