10.000 TL monitör dahil oyuncu & yayıncı bilgisayarı toplama

Bütçe
10000

kemal2021

Femtopat
Katılım
30 Kasım 2020
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Bana yardımcı olabileceğinizi umuyorum.

Hali hazırda ASUS ROG G550JK - i7 4700 HQ NVIDIA 850M ekran kartlı laptopum var iş anlamında fazla bile geliyor fakat artık oyun oynanmıyor kasıyor.

Net 10.000 TL bütçem var.
Bu bütçe dahilinde, kasası, monitörü, kulaklığı, mikrofonu, kamerası, keyboard ve mouse vs dahil, oyuncu & yayıncı bilgisayarı set satın almak istiyorum.
Bu parçaların özelliklerine vakıf değilim, hazır sistemler var fakat anlamadığım için ne iyidir ne kötüdür bilmiyorum.

Alacağım bu masaüstü bilgisayarı gün içinde Word Excel internet e-ticaret işlerimde kullanacağım.
Öğle arasında ya da gün sonunda 1-2 saat oyun oynayabilmek ve oynadığım oyunu YouTube'da, Twitch'de, Facebook'da canlı yayınlamak istiyorum.
Oynamak istediğim oyun PUBG türevleridir ve o 1-2 saatte oyunu oynarken çok keyif almak istiyorum, günün yorgunluğu gitsin istiyorum :)

Bir arkadaşa sordum 16 bin TL'ye 7TYYHBE8 kodlu Özel Toplama Bilgisayar bunu oluşturmuş. Daha kamera, mikrofon, kulaklık, klavye, mouse vs yok, bunlar bütçemi aşıyor. Her şey dahil 10.000'e halledebilmek istiyorum, zaten günde 1-2 oyun oynayacağım. Yoksa kendi ASUS laptopum işime yetiyor zaten.

Sistem önerinizi bekliyorum arkadaşlar, şimdiden teşekkür ederim.
 
Ben de toplayayım bari birşeyler :D.
Fakat işlemciyi Ryzen 7 3700X yaparsan kesinlikle daha memnun olursun. Ryzen 7 3700X'e yönelince doğal olarak anakartı da değiştirmen gerekir.






@RPM @tirabzonun_kaymagi
 

Yeni konular

Geri
Yukarı