10.000 TL monitör önerisi

ozyudo

Kilopat
Selam, iyi sosyaller. Linkteki monitörü almayı istiyorum. Daha iyi modeller varsa bütçe dahilinde önerebilir misiniz? Bütçem 10 bin lira. Görüntü kalitesi benim için önemli, yüksek kalitede oyun oynayıp dizi izleyeceğim.

Son düzenleme:
Curved'ya da Wide mı tercih edersiniz onları da belirtirseniz daha iyi bir şey araştırabiliriz.

Ben genellikle rekabetçi oyunlar oynadığım için yüksek tazeleme hızı tercih ederdim ve bunu bulabildim size de uygun olabileceğini düşünüp.

Curved'ya da Wide mı tercih edersiniz onları da belirtirseniz daha iyi bir şey araştırabiliriz.

Ben genellikle rekabetçi oyunlar oynadığım için yüksek tazeleme hızı tercih ederdim ve bunu bulabildim size de uygun olabileceğini düşünüp.
Monitör bilgim zayıf. Curved dediğiniz kavisli ekran mı acaba?

Aynen, Curved Kavisli ekran Wide ise benim örnekte belirttiğim gibi Uzun ekran oluyor.
Kavisli ekran kullanmak istemiyorum. Rekabetçi oyunları ara ara oynarım, genellikle hikaye odaklı oyunları seviyorum. Panel kalitesi benim için önemli. Önerdiğiniz monitörün benim almak istediğim monitöre kıyasla + tarafı var mı?

Ekran kartınız NVIDIA ise G-SYNC ile yırtılmaları büyük oranla engelliyor ve görüntü de yırtılma olmuyor,

Rheinland sertifikası olduğu için normale oranla daha az mavi ışık yayıyor ve uzun soluklu kullanımlarda gözünüzü daha az yoruyor ve göz sağlığınızı koruyor,

HDMI cec ile birlikte konsola bağlandığı zaman konsolunuzun Gamepad'i ile uyku modunu kontrol edebiliyorsunuz,

OSD menüsü çoğu markaya göre daha kaliteli ve aktif bir şekilde Firmware güncellemesi alıyor.

Ekran kartınız NVIDIA ise G-SYNC ile yırtılmaları büyük oranla engelliyor ve görüntü de yırtılma olmuyor,

Rheinland sertifikası olduğu için normale oranla daha az mavi ışık yayıyor ve uzun soluklu kullanımlarda gözünüzü daha az yoruyor ve göz sağlığınızı koruyor,

HDMI cec ile birlikte konsola bağlandığı zaman konsolunuzun Gamepad'i ile uyku modunu kontrol edebiliyorsunuz,

OSD menüsü çoğu markaya göre daha kaliteli ve aktif bir şekilde Firmware güncellemesi alıyor.
LG ve Samsung markalarını da epey önerdiler. Önerdiğinizin dışında başka bir şey önerebilir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı