10.000 TL monitörlü sistem tavsiyesi

Yani şu an bilgisayar toplamak için uygun bir zaman değil diyorsunuz.
Yani şoyle ben 4 yıldır PC istiyordum babam izin verdi 10.000 TL dedi sali gunu anca musait olabiliyor aşırı F/P canavari degilim CS:GO LoL gibi oyunlari oynayacagim suanda en iyi sistem nedir monitörlu?

Eğer illaki alacağım diyorsanız:

İşlemci: Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Ekran kartı:

Anakart:MSI B460M PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Ram:Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

SSD:Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Psu:FSP Hydro HD600 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Kasa:Zalman N5MF 4RGB Fan ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Monitör :Samsung LC24RG50FQMXUF 23.5" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Not: RAM'i 8x2 yap ve dostum bu paraya gerçektende bu sistem değmez biraz daha bekleyip RTX 3060 Ti sistem alabilirsin.
ZOTAC GAMING GeForce RTX 3060 Ti Twin Edge 8GB 256 Bit Ekran Kartı (şu an stokta yok.)

10106 TL.

Hocam sizin sisteme bakınca ağzım açık kaldı umarım benim attığım sistemden dolayı linç yemem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı