10.000 TL Oyun için Sistem Toplama

Helal olsun dostum. Bende nvidia kartım ile FreeSync monitör kullanıyorum. En uygun bunu buldum. G-Sync kullanılması daha güzel olur ama dediğiniz gibi bütçe önemli. Ayrıca 10.000 liraya 1080 Ti'li bilgisayar toplanmıyor. Ne hale geldik. 1080 bile zorla toplayabiliyoruz.

Bence bir pislik var ama hayırlısı. Dolar düşüyor. Volta mimarili yeni ekran kartları çıkacak. Fiyatların düşmesi lazımken artmaya başladı. Ayrıca piyasa da kart yok. Sanki herkes malını saklamaya başladı ya da başka bir pislik var. Özellikle de üst sınıf oyun sistemi ekran kartların da bu durum var. Sanki keriz mi silkeliyorlar anlamadım ki. Volta mimarili kartlar çıkmadan son kez fiyatları arttırıp stokları mı eritiyorlar anlamadım?

Allah onların belasını versin. Neyse bu sefer GTX 1060'lara ve üst seviye kartlara saldırmışlar. Geçen sefer orta seviyeli kartlara saldırıp RX serisinin içine etmişlerdi. Şimdi anlaşıldı neden fiyatların yükseldiği.

GTX 1080'li sistem toplayıp da G-Sync monitör alamacaksanız o sistemi kurmayacaksınız. Sonra kesik kesik ekranlarda o sistemlerle oynarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…