Teşekkür ederim. Emek verip sistem toplamışsınız ama m. 2 SSD araştırırken bu modelin çok ısındığı hakkında şikayetler ve birde Samsung al kafan rahat olsun gibi yorumları da görmüştüm. SSD kapasitesini düşürüp 480 GB civarı samsung almak mantıklı olur mu?
Teşekkür ederim. Emek verip sistem toplamışsınız ama m. 2 SSD araştırırken bu modelin çok ısındığı hakkında şikayetler ve birde Samsung al kafan rahat olsun gibi yorumları da görmüştüm. SSD kapasitesini düşürüp 480 GB civarı samsung almak mantıklı olur mu?
İnanın ısınma ile ilgili bir problemini görmedim. Öyle sıkıntılı bir ürünse alternatiflere yönelebilirsiniz. 480 başlangıç için yeterli olabilir. Yeni oyunlar fazla yer kaplıyor olmadı bazılarını hdd ye de kurabilirsiniz. Ancak açılış hızları düşebilir çokta bir problem olmaz ise. Okuma yazma hızları açısından aşağıdakileri örnek olması açısından bırakıyorum.
Samsung 500GB 970 Evo NVMe Okuma 3400MB-Yazma 2300MB M.2 SSD (MZ-V7E500BW) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Samsung 1TB 970 Evo Plus NVMe 3500MB Okuma-3300MB Yazma M.2 SSD (MZ-V7S1T0BW) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun