10.000 TL render bilgisayarı toplama

Hüseyin Selman

Kilopat
Yer
İstabul
Daha fazla  
Meslek
İç mimar
Uzun zamandır bir render bilgisayarı toplamak istiyordum ve sonunda bütçemi toparladım. Donanım konusuna biraz uzak kaldım. Sisteme 27" IPS monitör, klavye ve mouse dahil olacak.

Kullandığım programlar;
3dsMax - Premier Pro - Photoshop - Maya - zBrush - illustrator - Sketch Up - Autocad

Çoğunlukla 3dsMax render alacağım, bilgisayar sürekli aktif olarak çalışacak.

Ufak çaplı araştırmalarım sonucunda kafamda ki sistem şöyle;

İşlemci: Ryzen 7 2700x
Ekran kartı: Sapphire RX 580 Nitro+ OC 8GB GDDR5 256Bit
Anakart: Asus Rog strix x470 f
RAM: Gskill Flare X 3000 mhz 8x2
İşlemci soğutucu: cooler master masterliquid ml240l
Ssd: Samsung 960evo
Hdd:seagate barracuda 7200 rpm 1tb
Kasa psu: Dark N10 +750w 80+ gold psu

27" monitör ve klavye mouse için 2000 TL ayırmayı planlıyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum, iyi Sosyal'ler :)

Son düzenleme:
373036

Böyle olabilir. Monitör sRGB %99.

Bugün sipariş ettim. 9537 lira tutuyor, kasaya psu dahil kasanın üstü açık önde kenarlar açık, 4 fan mevcut. Ramlar 3200 mhz, işlemci konusunda zaten birşey demiyorum :) Bende yazılım ve oyun için kullanacağım. Ben aslında 2060 gaming z takmıştım arada pek fark yoktu 2070 ventusa çektim.

JGPIBa.png

Bugün sipariş ettim. 9537 lira tutuyor, kasaya psu dahil kasanın üstü açık önde kenarlar açık, 4 fan mevcut. Ramlar 3200 mhz, işlemci konusunda zaten birşey demiyorum :) Bende yazılım ve oyun için kullanacağım. Ben aslında 2060 gaming z takmıştım arada pek fark yoktu 2070 ventusa çektim.

JGPIBa.png
Monitörsüz topladınız siz ama.

JGPIBa.png

Benim bütçe toplamda 10. 000 TL bunun içine monitör ve klavye de eklemem lazım o yüzden ekran kartını Rx580 gibi bir ekran kartı alıp sonra yükseltmeyi planlıyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı