HyperX Cloud 3 Wireless kulaklıkta ses bozulmaları ve kopukluk yaşanıyor

Heisenburger89

Picopat
Daha fazla  
Benim HyperX Cloud 3 wirelees kulaklığım var bunu alırken kronik sıkıntılarının olduğunu bilmiyordum ve son zamanalarda ses bozulması çok fazla olmaya başladı. Acaba bu ses bozulmalarını azaltmamın bir yolu var mı? Ha bir de sürekli bağlantı kopup kopup duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim HyperX Cloud 3 wirelees kulaklığım var bunu alırken kronik sıkıntılarının olduğunu bilmiyordum ve son zamanalarda ses bozulması çok fazla olmaya başladı. Acaba bu ses bozulmalarını azaltmamın bir yolu var mı? Ha bir de sürekli bağlantı kopup kopup duruyor.
Hocam eğer bilgisayarın yanında modem veya wireless adaptörü tarzı şeyler var ise uzaklaştırıp dener misiniz ? Aynısı Corsair void elite wireless kulaklığımda oldu modemi uzaklaştırarak çözdüm.

Değiştirmeyi düşünürsen bir alt modeline bakabilirsin. Aynısını kullanıyorum 1 senedir.

Hocam eğer bilgisayarın yanında modem veya wireless adaptörü tarzı şeyler var ise uzaklaştırıp dener misiniz ? Aynısı Corsair void elite wireless kulaklığımda oldu modemi uzaklaştırarak çözdüm.
Modemi uzaklaştırmam pekte mümkün değil masadan başka koyacak yerim yok onu

Modemi uzaklaştırmam pekte mümkün değil masadan başka koyacak yerim yok onu
Geçici olarak denemeniz lazım, problem ondan ise başka çözüm yolu yok malesef. Tek bir yol var modeminizin markası ne bilmiyorum ama modem ara yüzünden 2.4ghz kanalını değiştirebilirsiniz. Ama kesin çözüm olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı