10.000 TL render bilgisayarı toplama

Benim bütçe toplamda 10. 000 TL bunun içine monitör ve klavye de eklemem lazım o yüzden ekran kartını Rx580 gibi bir ekran kartı alıp sonra yükseltmeyi planlıyorum
Sizin render olaylarında Cuda'dan faydalanmıyor mu programlar? Ona göre sistem dizelim.

Monitörsüz topladınız siz ama.
Benim bütçe toplamda 10. 000 TL bunun içine monitör ve klavye de eklemem lazım o yüzden ekran kartını Rx580 gibi bir ekran kartı alıp sonra yükseltmeyi planlıyorum

Pardon monitöre dikkat etmemişim :) O zaman evet işlemci yerine ekran kartından kısarsan baya tasarruf edersin.

Klavye olarak Logitech G213 Gaming 350 liraya alacağım şimdi neredeyse 10k ya tamamlayacağım. Şuan diğer sitelere göre indirimde ve kargo dahil alacaksan kaçırma :) Akakçe'de.

Sizin render olaylarında Cuda'dan faydalanmıyor mu programlar? Ona göre sistem dizelim.

Cuda teknolojisinin render a yardımı dokunuyor tabi ki çüngü Cpu nun eksik kaldığı yerde gpu nun destek vermesi render süresini kısaltabilir
Pardon monitöre dikkat etmemişim :) O zaman evet işlemci yerine ekran kartından kısarsan baya tasarruf edersin.

Klavye olarak Logitech G213 Gaming 350 liraya alacağım şimdi neredeyse 10k ya tamamlayacağım. Şuan diğer sitelere göre indirimde ve kargo dahil alacaksan kaçırma :) Akakçe'de.

Bu klavyeyi tavsiye ederim mekanik mavi switch ses açma kapama tuşlu, daha önce de kullandım çok iyi bir klavye

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı