10.000 TL Ryzen 1700 ve GTX 1080 Sistem Toplama

Fark yok mu? Cidden mi?

• Sizin sisteminizde monitörünüz 24 inç, benimkinde 27.
• Sizin SSD'niz 250 GB, benimkinde 500.
• En önemlisi, sizin sistemdeki ekran kartı GTX 1080, benim sistemimde GTX 1080 Ti.
Ekran kartının Ti olduğunu fark etmemişim. Ancak aynı marka ve modeller için demiştim hocam. Ekran kartını ve muhtemelen monitörü zaten yurt dışından alacağım. Amazon'da MSI GTX 1080 2.800, GTX 1080Ti 3.300 TL civarında

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 254296

Asus MG28UQ 28" 1ms 4K Gaming Monitör Monitör

Bu monitör ve RX Vega 64 alırsanız 9000 TL tutuyor. Üstelik 4k monitör. Bence Nvidiaya boşuna para vermeyin. RX Vega kartlar GTX 1080'den 4 derece daha serin bir kart. Üstelik Vulkanda daha güçlü bir kart. İleriye dönük olmasını istiyorsanız Vega alın.
Hocam ileriye dönük diyorsunuz. O zaman adam GTX 1090 beklesin :D :D Her neyse konuya dönelim. 4K GTX 1080 için daha mantıklı olacaktır. Asus da en az AOC kadar kaliteli. Ama GTX 1080'i kötülemenizi hoş görmedim. GTX 1080 Ti şu an piyasadaki en hızlı GPU olarak geçiyor. Her neyse, bu sizin seçiminiz. Ben karışamam. RX Vega 56 ve 64 gücü sömürüyor. O yüzden 1000 W PSU'larınızı hazır tutun

Amazon'da Gigabyte 1080 G1 2350 TL
Evet ancak Gigabyte hakkında olumsuz yorumlar okuduğum için pek sıcak bakamıyorum.

Hocam ileriye dönük diyorsunuz. O zaman adam GTX 1090 beklesin :D :D Her neyse konuya dönelim. 4K GTX 1080 için daha mantıklı olacaktır. Asus da en az AOC kadar kaliteli. Ama GTX 1080'i kötülemenizi hoş görmedim. GTX 1080 Ti şu an piyasadaki en hızlı GPU olarak geçiyor. Her neyse, bu sizin seçiminiz. Ben karışamam. RX Vega 56 ve 64 gücü sömürüyor. O yüzden 1000 W PSU'larınızı hazır tutun
Daha önceki yorumlarımdan birinde belirttiğim gibi 4K pek düşünmüyorum. SLI GPU olmadığı sürece yüksek performans almak pek mümkün değil üstelik G-Sync girince işin içine fiyatları gerçekten çok yükseliyor. 144Hz zaten olası değil 4k için. Ekran kartı olarak GTX 1080 tercih edeceğimi de zaten belirtmiştim. Şu anda kafamdaki en büyük soru fiyatı nasıl biraz daha kısabilirim ve monitör tercihini nasıl yapmalıyım? QHD, G-Sync, 144hz monitör bulmak pek kolay değil veya çok uçuk fiyatlı çoğu :D

Güncel

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı