10.000 TL'ye GTX 1080 ve Ryzen 7 1700X'li sistem toplama

En önemli detay sisteminde soğutucu eksikti. O işlemci soğutucusuz geliyor. Ryzen ikinci nesil işlemcilerin tek çekirdek performansında belirgin iyileştirmeler söz konusu artı beraberinde soğutucu geldiğinden işlemciyi değiştirdim. Anakartı da BIOS güncellemesi gerektirmemesi için değiştirdim. Kasa ve monitör seçimi zevke bütçeye göre değişebilir.

Fiyat konusuna gelirsem benim mesajı yazdığım saat itibarı ile o fiyatlar en uygunu idi. Daha hesaplı üstteki linkten alınabilir.

Son düzenleme:
X470 X370'in üst nesli. Aralarında bir sürü fark var. X470 vs X370 yazarak aradaki farklara bakabilirsiniz.
Peki hocam anakartı değişsem, diğer paylaştığım ürünler uygun mu anakart için?
En önemli detay sisteminde soğutucu eksikti. O işlemci soğutucusuz geliyor. Ryzen ikinci nesil işlemcilerin tek çekirdek performansında belirgin iyileştirmeler söz konusu artı beraberinde soğutucu geldiğinden işlemciyi değiştirdim. Anakartı da BIOS güncellemesi gerektirmemesi için değiştirdim. Kasa ve monitör seçimi zevke bütçeye göre değişebilir.

Fiyat konusuna gelirsem benim mesajı yazdığım saat itibarı ile o fiyatlar en uygunu idi. Daha hesaplı üstteki linkten alınabilir.

Çekirdek farkı yok mu ana hocam, yeni nesil de olsa geride olan bir işlemci değil mi bu? Yakın fiyata yeni nesilde 1700x ayarında önerebilir misiniz?
Soğutucu sonradan ekleyebilirim, o hiç önemli değil hocam.

İşlemci AMD Ryzen 7 2700 https://www.amazon.com.tr/AMD-Ryzen-2700-İşlemci-4-1GHz/dp/B07B41717Z/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1542109614&sr=1-1&keywords=AMD+Ryzen+7+2700
Anakart MSI X470 GAMING PRO MSI X470 GAMING PRO AMD Ryzen 2000 Soket AM4 DDR4 3200MHz DVI HDMI ATX Anakart | ITOPYA

Bu şekilde güncelledim dostlar. Ram uyumu konusunda sıkıntı yaşamam değil mi?

Aldığım ram G.Skill 16GB(2x8) SniperX Orman Kamuflaj 3200mhz CL16 DDR4 Ram (F4-3200C16D-16GSXFB)
G.Skill 16GB(2x8) SniperX Orman Kamuflaj 3200mhz CL16 DDR4 Ram (F4-3200C16D-16GSXFB)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı