10.000 TL Sessiz Bilgisayar Toplama

Sistem tavsiyelerini arkadaşlar veriyorlar zaten. Sessizlik istiyorsanız düşük RPM kasa fanları, düşük güç tüketimli işlemci ve ekran kartı, ultra silent ibaresi bulunan bir PSU almanız gerekiyor. Oyun sırasında sizi rahatsız etmemesi için kulağınıza uygun, yalıtımı iyi bir kulaklık eklemek gerekiyor listeye.
12.000 TL düşünürseniz sizin için RTX 2080 ti sistem topladım. :) :) :) :) ( Troll arkadaşlara ithafen)
Eki Görüntüle 466338
Hocam sistem güzel olmuş lakin anakart ve işlemci olmamış. 2080ti ryzen 1600'de 1080p de müthiş darboğaz yapar. Bir de kasada ses yalıtımı olması ve kasa fanlarının da sessiz olması lazım. Arkadaş özellikle ses istemiyorum demiş.
Bütçe sınırı olduğundan nvidia çok pahalı oluyor. 5700xt 2070-2080 arası bir kart. 2k bile rahatlıkla oynatır.

Hepinizin arastirlari için teşekkürler. Biraz bilgim var toplama konusunda ama uzamn değilim sizin kadar. Yani tek çare sıvı soğutma sessiz bir sistem için ya da dev fanlı bi noctua soğutucu 😊

Sıvı soğutmada da önemli nokta fanlarıdır. Noctua hava soğutmada piyasanın en iyisi evet ama ses konusunda be quite'da daha iyisi var. Hem daha şık hem de performanstan sadece 1-3 derece fark ediyor. Ki kaldı ki anladığım kadarıyla siz render yapmayacaksınız. O yüzden noctua fazla güçlü ve sesli olur.

Hepinizin arastirlari için teşekkürler. Biraz bilgim var toplama konusunda ama uzamn değilim sizin kadar. Yani tek çare sıvı soğutma sessiz bir sistem için ya da dev fanlı bi noctua soğutucu 😊
Rtx 2080 ti ile ryzen 5 1600 darboğaz olu bana kalırsa

Bilgi vermek amaçlı yazdığım kısımda mizah yok, rica ederim hocam. Topladığım sistem troll yapan arkadaşa ithafendi. Sonrasında ilginç bir şey oldu ve acaba 12nm r5 1600 overclock yapılsa 2080 ti lı sistem toplamış olduk harbiden dedim kendi kendime. :D :D
Hocam sistem güzel olmuş lakin anakart ve işlemci olmamış. 2080ti ryzen 1600'de 1080p de müthiş darboğaz yapar. Bir de kasada ses yalıtımı olması ve kasa fanlarının da sessiz olması lazım. Arkadaş özellikle ses istemiyorum demiş.
Bütçe sınırı olduğundan nvidia çok pahalı oluyor. 5700xt 2070-2080 arası bir kart. 2k bile rahatlıkla oynatır.

Sıvı soğutmada da önemli nokta fanlarıdır. Noctua hava soğutmada piyasanın en iyisi evet ama ses konusunda be quite'da daha iyisi var. Hem daha şık hem de performanstan sadece 1-3 derece fark ediyor. Ki kaldı ki anladığım kadarıyla siz render yapmayacaksınız. O yüzden noctua fazla güçlü ve sesli olur.

Hocam birisi hem psu hem kasada psu antivirüs programlı falan bir sistem toplamış bu konu başlığı altında. Ben ona ithafen mizah amaçlı topladım. Yinede onun topladığına göre cennetlik. 2080 ti 12k bütçe ile bu kadar toplayabildim. :D :D :D

Teşekkürler.Dediğin parçaya veya parçalara bakacağım.

Büyük ihtimalle güçlü bir oyun oynayacaktır o yüzden ve o fanlar bilgisayarın performansının düşmemesi için.

Güçlü bir oyun oynayacaksa bu fiyata RTX serisi kartlar takılmalı. Veya RX 5700 XT gibi. O koyduğunuz fanlar ekstra bir güç getirmeyecek. Sadece daha az ısınacak. Ek bir performans olmayacak.

Rtx 2080 ti ile ryzen 5 1600 darboğaz olu bana kalırsa

RTX 2080Ti ve 1. Nesil Ryzen işlemci mantıksız olur ve bütçeni de aşıyor zaten. Benim önerdiğim sisteme göz atmanı severim, mesajların %60 gereksiz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00