10.000 TL Sistem Önerisi

16 yaşında milyon dolarlık arabaları olan insanlar var arkadaşlar 10.000 TL o kadarda büyük bir para değil. Zaten ailesinin desteği olmasa 10.000 değil 1.000 liralık sistemi zor toplar karnesi iyi gelmiştir iyi bir yeri kazanmıştır falan filan. @Shamo hocamın 9.200-10.000 liraya topladığı bir sistem var o sisteme göz atabilirsin muhtemelen ordaki monitörü falan bulamazsın bulamadığın parçaları buradan yazarsan muadilleri konusunda yardımcı olurum kardeşim. Konunun linki [Alındı] MSI GTX1080 ve I7 6700K Sistem

Eger small form factor yani ufak fazla yer kaplamayan ama ayni gücte olmasini istiyorsan ona göre de sistem tavsiyesi verebilirim. Parcalar gene asagi yukari ayni olur sadece kasa ve anakart degisir. Aslinda alacagin parcalarin cogu hemen hemen ayni olacak. Tek karar vermen gereken seyler X99(i7 6800K) mu Z170(i7 6700K) sistemin olmasi ve ufak capli bir kasami yoksa normal mid tower bir kasanin olmasi. Ayni zamanda renk uyumu olsunmu. Zaten millet sürekli yok ASUS daha iyi yok MSI daha falan diyor. Yok öyle bir sey kardesim. Fiyatina en cok özellik ve uyum veren parcalari alacaksin oldu bitti. ASUS, MSI, GIGABYTE ve EVGA'dan hic bir türlü zarar gelmez. AsRock kullanmadim bir sey diyemicem ama Gainward, Palit, Sapphire, FXF,... gibi markalardan uzak durmani tavsiye ederim. Zotac'e de zor durumda kalmadikca yönelmemeni öneririm.

Monitöre de gelince benim aldigim monitör den bulurum ben sana. ;) Asus'a 400-500TL fazla vermeye gerek yok.

Ayni zamanda cevre bilesenleri varmi yokmu hala söylemedin kardes. Ona göre sistem parcalarindan kismak gerekebilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı