10.000 TL Sistem Önerisi

Neden tavsiye etmem? Çünkü yorumumda belirttim.
Senin toplama aldığın yer nasıl hazırlayıp sana veriyorsa, ya da sen nasıl alıp hazırlıyorsan Phoenix'te aynen öyle. Kutularını gönderiyorlardı sanırım bir ara sormuştum, kasalar da oldukça hoş. Tavsiye edilebilir, bizzat ben düşünüyorum. Aynı sistemi bir çok siteden topladım fiyat karşılaştırması yapmak için, en fazla olsun 500-1.000TL fark (O kadar yoktu yanılmıyorsam.) yinede değer, özel kargosu işçiliği vesaire detaylı iş.

Senin toplama aldığın yer nasıl hazırlayıp sana veriyorsa, ya da sen nasıl alıp hazırlıyorsan Phoenix'te aynen öyle. Kutularını gönderiyorlardı sanırım bir ara sormuştum, kasalar da oldukça hoş. Tavsiye edilebilir, bizzat ben düşünüyorum. Aynı sistemi bir çok siteden topladım fiyat karşılaştırması yapmak için, en fazla olsun 500-1.000TL fark (O kadar yoktu yanılmıyorsam.) yinede değer, özel kargosu işçiliği vesaire detaylı iş.
500-1000 TL'mi? İkisi beraber toplamı kadar ediyor, sizin sistemi topladım, 8005 TL tuttu, arada 1800 TL değerinde fark var efendim.

500-1000 TL'mi? İkisi beraber toplamı kadar ediyor, sizin sistemi topladım, 8005 TL tuttu, arada 1800 TL değerinde fark var efendim.
Sanırım benim gözümden kaçtı kardeşim, Sinerji - Teknobiyotik sitelerinden aynı sistemi topladım bende ama o kadar fiyat farkı çıkmadı. Dolar kurundan olsa gerek, zaten dolar kuru düşünce Phoenix de direk fiyatları düşürüyor, alternatif olarak düşünülebilir bence.. Parası olup fişe takıp oynayacaklar için işte 1.800'e 2.000'e bakmazlar öyleleri. :)

Sanırım benim gözümden kaçtı kardeşim, Sinerji - Teknobiyotik sitelerinden aynı sistemi topladım bende ama o kadar fiyat farkı çıkmadı. Dolar kurundan olsa gerek, zaten dolar kuru düşünce Phoenix de direk fiyatları düşürüyor, alternatif olarak düşünülebilir bence.. Parası olup fişe takıp oynayacaklar için işte 1.800'e 2.000'e bakmazlar öyleleri. :)
Valla ben olsam o 1800-2000 TL ile sisteme yükseltmeler yaparım. Çok daha iyi bir sistem olur.

Niye tavsiye etmezsin? Kaç kere aldın, kaç kere kullandın? Hizmette ve Kalitede çok iyiler, alıp almamak konuyu açan arkadaşın durumuna kalmış. Zaten çok parası olan düşünmez. :)

Çok parası olan da düpedüz kazıklanmak istemez. 1800-2000 TL fark az buz değil millet bu fiyat farkına sistem topluyor. Ayrıca parayı dert etmeyen kişi konu açmakla uğraşmaz neyi alacaksa parası neyse bastırır alır.

Çok parası olan da düpedüz kazıklanmak istemez. 1800-2000 TL fark az buz değil millet bu fiyat farkına sistem topluyor. Ayrıca parayı dert etmeyen kişi konu açmakla uğraşmaz neyi alacaksa parası neyse bastırır alır.
Sizin derdiniz ne arkadaş? Alan alır almayan almaz ne bu kadar geriyorsunuz kendinizi, aldığın toplama fiyatına tabii ki vermeyecek belli bir politikası işçisi var. Casper gibi değil en azından kalite var, herkes bu forumda üye olup konu açmıyor alacağı sisteme bazıları direk gidip kendisi temin ediyor ya da Phoenix'i seçiyor. Kazıklanmak değil, bunlar ideal fiyatlar, alan kişide ona göre alacaktır uğraşmak istemiyorsa.

Sizin derdiniz ne arkadaş? Alan alır almayan almaz ne bu kadar geriyorsunuz kendinizi, aldığın toplama fiyatına tabii ki vermeyecek belli bir politikası işçisi var. Casper gibi değil en azından kalite var, herkes bu forumda üye olup konu açmıyor alacağı sisteme bazıları direk gidip kendisi temin ediyor ya da Phoenix'i seçiyor. Kazıklanmak değil, bunlar ideal fiyatlar, alan kişide ona göre alacaktır uğraşmak istemiyorsa.

Sinirlenmene gerek yok. Masaüstü toplama öneriler konusunda olduğunu unuttun sanırım. Bahsini ettiğin marka model ürün varsa yukarda marka bilgisayarlar başlığı altında konu açar bilgi deneyim ne varsa paylaşırsın. Nasıl ki Casper markasını hem parça seçimi hemde fiyat dolayısıyla burda önermiyorsak senin dediğinide fiyat dolayısıyla önermiyoruz. Anlaşılmayacak bir durum yok aslında yeri burası değil söylediklerinin.

Asıl senin derdin ne? Sen hiç burada önceden toplama sistem öneren gördün mü? Göremezsin, görsen bile o arkadaş yanlış yapmış demek ki. Değerli Crazy Nomad hocamız zaten cevabı vermiş. 1800-2000 TL dediğin ile depo alanı büyütülebilir, daha iyi bir işlemci alınabilir, RAM'ler çoğaltılabilir, daha iyi bir Anakart alınabilir, daha iyi bir PSU, daha iyi bir kasa alınabilir, klavye, mouse, kulaklık vb. alınabilir. Sen bunları önemsemiyor olabilirsin, ama burada sistemi alacak kişi sen değilsin. Biz burada arkadaşa F/P açısından öneri sunuyoruz, sen ise o 1800-2000 TL'yi çöpe atmak ile meşgulsun.

Asıl senin derdin ne? Sen hiç burada önceden toplama sistem öneren gördün mü? Göremezsin, görsen bile o arkadaş yanlış yapmış demek ki. Değerli Crazy Nomad hocamız zaten cevabı vermiş. 1800-2000 TL dediğin ile depo alanı büyütülebilir, daha iyi bir işlemci alınabilir, RAM'ler çoğaltılabilir, daha iyi bir Anakart alınabilir, daha iyi bir PSU, daha iyi bir kasa alınabilir, klavye, mouse, kulaklık vb. alınabilir. Sen bunları önemsemiyor olabilirsin, ama burada sistemi alacak kişi sen değilsin. Biz burada arkadaşa F/P açısından öneri sunuyoruz, sen ise o 1800-2000 TL'yi çöpe atmak ile meşgulsun.
Anlamayan insanlara çok uyuz olurum, ve en sevmediğim insan türüdür, siz iki avel gibi. Benim söylediğim sistemi önermiyorsun diye o firma batmaz, o sistemi alacak kişiler 'Çılgın Nomad hocamız önermedi asla almamalıyız:(' demez, siz ikiniz benim ne dediğimi anlamayacak kadar kendinizi bu işe kaptırmışsınız. Arkadaşın 10.000₺ bütçesi var ben ona bir sistem önerdim almayabilirdi, sen gelip hemen cevaplama gereği duydun çünkü boş beleş işler peşindesin. O alacak arkadaş zaten buradaki tavsiyeleri değerlendirip ona göre yol izler, sürekli bana laf yetiştirmeye çalışacağına arkadaşa yardımcı ol. Zaten olmuşsunuz, o da seçimini yapar alır. Ben sana 1.800-2.000₺ çöpe atmak çok keyifli mi dedim? Nerden uyduruyorsun bunları? Zaten arada o kadar fiyat farkı bile yoktu şuan dolar kuru sebebiyle öyle bir fiyat çıkmış olabilir normal bir durum. Yahu tamam sen haklısın yinede! Şirket açtığın zaman (Böyle gidersen olmaz) sattığın malzemenin gelişi 3.5 ise 6 liradan verirsin, veyahut 5 liradan verirsin Phoenix'te bir firma, şirket, dükkan, esnaf konumunda olduğu için fiyat farkı olacaktır. Anladınız mı? Pek sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı