Başlıkta belirttiğim gibi kendime böyle bir bütçe ayırdım. Monitörüm hazır da var. Rekabetçi ve tek kişilik oyunları akıcı bir şekilde oynamak istiyorum. Ultra grafiklerde oynamak gibi takıntım yok. Şimdiden teşekkür ederim.
Edit: başlıkta yazmama rağmen gözükmemiş, belki bütçe gözünüzden kaçar diye tekrar belirtmek isterim. Duruma göre 15.000TL'ye kadar çıkabilirim.
Başlıkta belirttiğim gibi kendime böyle bir bütçe ayırdım. Monitörüm hazır da var. Rekabetçi ve tek kişilik oyunları akıcı bir şekilde oynamak istiyorum. Ultra grafiklerde oynamak gibi takıntım yok. Şimdiden teşekkür ederim.
Edit: başlıkta yazmama rağmen gözükmemiş, belki bütçe gözünüzden kaçar diye tekrar belirtmek isterim. Duruma göre 15.000TL'ye kadar çıkabilirim.
Sinerji DA-S1 Ryzen 5 5600X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Bu sistem darboğaz yapmaz değil mi? Yükseltmemi önereceğin herhangi bir şey var mı? Rekabetçi oyunların işlemci ve ram istediğini öğrendim. Csgo'dan minimum 300fps almak da istiyorum aynı zamanda.
Bu sistem darboğaz yapmaz değil mi? Yükseltmemi önereceğin herhangi bir şey var mı? Rekabetçi oyunların işlemci ve RAM istediğini öğrendim. CS:GO'dan minimum 300FPS almak da istiyorum aynı zamanda.