Merhaba bütçem 10 bin TL. Ne gibi bileşenler takabiliriz?
2. el toplama bir kasa bul sahibinden üzerinden ve al. Ekran kartı minimum GTX 1660, RAM ise minimum 16 GB olsun. Ekran kartı FurMark testi 10 dakikada 75 dereceyi geçmesin, işlemci stres testinde 80 dereceyi geçmesin (Ryzen 5 serisi bir işlemci ise) en önemlisi de PSU dandik olmasın PSU'yu araştır almadan önce, kronik problemli dandik bir şey olmamasına dikkat et, ya da sonradan kendin düzgün bir PSU tak.
İhtiyacın olanlar bunlar, gerisi sende. Piyasayı biraz takip et güzel sistemler bulursun her oyunu da oynarsın. 2. el alman gerektiği için net bir öneri veremiyorum.
sat onları.Hocam şimdi şöyle benim i5 3470, RX 550 4 GB, 16 GB RAM, H61C anakart ve 350 PSU güç kaynağım var ben bu parçaları değişerek daha güncel bir sistem yapmak istiyorum ama bütçem söyle mesela anakart 3 bin TL bir ay anakarti alırım 2 ay para biriktirir işlemci alırım bir arkadaş B350 AM4 anakart ve Ryzen 5 5600 işlemci önerdi ben ise kararsızım ne yapmalıyım.
Hocam şimdi şöyle benim i5 3470, RX 550 4 GB, 16 GB RAM, H61C anakart ve 350 PSU güç kaynağım var ben bu parçaları değişerek daha güncel bir sistem yapmak istiyorum ama bütçem söyle mesela anakart 3 bin TL bir ay anakarti alırım 2 ay para biriktirir işlemci alırım bir arkadaş B350 AM4 anakart ve Ryzen 5 5600 işlemci önerdi ben ise kararsızım ne yapmalıyım.
önerdiğim pc'ler iyi isterseniz sizde inceleyin o fiyata gayet iyi10 bini toplu şekilde biriktir öyle al dostum tek başına anakart ne işine yarayacak. Hatta para biriktirdikçe dolar altın vs. alabilirsin.
10 bini toplu şekilde biriktir öyle al dostum tek başına anakart ne işine yarayacak. Hatta para biriktirdikçe dolar altın vs. alabilirsin.
10 bini toplu şekilde biriktir öyle al dostum tek başına anakart ne işine yarayacak. Hatta para biriktirdikçe dolar altın vs. alabilirsin.
Ekran kartı çöp, işlemci iyi olsa da aaa oyunlar oynayamazsınHepsini alıp birkereden kullanmaya başlayacağım hocam peki sizce hangi parçaları almalıyım.
![]()
MSI B450M-A Pro Max Anakart 4133 MHz(Oc) DDR4 Soket AM4 Micro ATX AMD Fiyatı - Trendyol
MSI B450m-a Pro Max Amd B450 Soket Am4 Ddr4 4133(OC)mhz Matx Gaming (OYUNCU) Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Amd Ryzen 5 5500 3,6 GHz 16 MB Cache AM4 İşlemci - Fiyatı, Yorumları
Amd Ryzen 5 5500 3,6 GHz 16 MB Cache AM4 İşlemci yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hocam şu 3 ürünü şu anki sistemime taksam nasıl olur?![]()
Archon Arc-500 500w 80 Plus Bronze Power Supply Pc Güç Kaynağı ( 3 Yıl Garantili ) - Fiyatı, Yorumları
Archon Arc-500 500w 80 Plus Bronze Power Supply Pc Güç Kaynağı ( 3 Yıl Garantili ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hocam şimdi şöyle benim i5 3470, RX 550 4 GB, 16 GB RAM, H61C anakart ve 350 PSU güç kaynağım var ben bu parçaları değişerek daha güncel bir sistem yapmak istiyorum ama bütçem söyle mesela anakart 3 bin TL bir ay anakarti alırım 2 ay para biriktirir işlemci alırım bir arkadaş B350 AM4 anakart ve Ryzen 5 5600 işlemci önerdi ben ise kararsızım ne yapmalıyım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.