Evet R7 2700x almayı düşünüyorum.Bence birşey kalmadı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.İşlemci R7 2700X alacaksınız değil mi ?
Böyle bir sistem topladım 10bin TL'ye alınabilicek en güzel sistemlerden biri bence tabi ekran kartını RTX 2070 yapmak isteyebilirsiniz sizin tercihiniz ama 5700 xt nin performansını bi araştırın.
Sıvı soğutucu istediğiniz için x470 bir anakart seçtim oc yapıcaksanız x470 olması çok daha iyi olur.
Ekstradan kendi kullandığım kasayıda önerebilirim: COUGAR TURRET RGB 700W 80 PLUS GAMING USB3.0 MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar
Eki Görüntüle 416293
İtopya ram ekleme bug'ı nedeniyle güncelledim![]()
Gayet güzel bir sisteme benziyor fakat ekran kartı hakkında herhangi bir bilgim yok. Benim atmış olduğum sistemden daha mı iyi sizce ?Böyle bir sistem topladım 10bin TL'ye alınabilicek en güzel sistemlerden biri bence tabi ekran kartını RTX 2070 yapmak isteyebilirsiniz sizin tercihiniz ama 5700 xt nin performansını bi araştırın.
Sıvı soğutucu istediğiniz için x470 bir anakart seçtim oc yapıcaksanız x470 olması çok daha iyi olur.
Ekstradan kendi kullandığım kasayıda önerebilirim: COUGAR TURRET RGB 700W 80 PLUS GAMING USB3.0 MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar
Eki Görüntüle 416293
İtopya ram ekleme bug'ı nedeniyle güncelledim![]()
Son düzenleme: