Tamamen oyun odaklı derken ucundan kıyısından yayın veya render işin yoksa 10kya çok rahat oyun odaklı dizilir fakat 10k bütçe ile yeni nesilleri beklemen de iyi olur gibi?
İşlemci: Intel Core I5-10500 3.1 Ghz Lga1200 12 Mb Cache 65 W Işlemci | TrendyolIntel düşünüyorum.
Yayın ve render ile alakalı şu anlık bir durum söz konusu değil hocam. Yüksek performans amacım. Dediğin gibi olabilir fakat fiyatları ne olacak ki? Bütçeyi aşmaz mı?
Anladım hocam zaten hemen yarın almayacağım tabii ki. Araştırma yapacağım buradaki üyelere de güvencem olduğu için tavsiyelerini almak istedim ve konuyu açtım. Belki bütçem artabilir bazı şeyleri değiştirebilirim karar verdiğim sistem de bakalım. Yorumun için teşekkür ediyorum.Yani şöyle diyeyim,yeni kurla biraz tuzlu olabilir fakat 2070s alıcaksın şimdi hem eskiyecek 1 aya kalmadan hem de o paraya(muhtemelen) 3060 alacaksın,şahsen ben kendim bu işe yönelmedim çünkü 2 ay önce aldım ama iyi aldığım için ayıptır söylemesi biraz masraflı bir pc topladım,10k maalesef bu bütçe ile ne çok iyi ne de çok bir bütçe,kendin karar vermen lazım,ha ama 2070s eskise ne olacak o ayrı mesele,iyice araştırıp kendin karar vermen lazım,gpuyu iyi alsan bile bu sefer de cpu çok mu iyi olacak veya olmayacak orası ayrı.
Ne demek her zaman,başka bir sorun olursa yine yazarsın,biz bunun için buradayız.Anladım hocam zaten hemen yarın almayacağım tabii ki. Araştırma yapacağım buradaki üyelere de güvencem olduğu için tavsiyelerini almak istedim ve konuyu açtım. Belki bütçem artabilir bazı şeyleri değiştirebilirim karar verdiğim sistem de bakalım. Yorumun için teşekkür ediyorum.