Bence direk 20k verip hazır RX 7600 veya 4060 sistem almak daha mantıklı, ama yok illa ben 10.000 TL ayirdim bu paraya PC istiyorum derseniz toplayalım;
Ram:

Team T-Force Vulcan Z Red 8Gb 1X8Gb 3200Mhz Cl16 Ddr4 Gaming Ram (Tlzrd48G3200Hc16F01)  Modelleri Ve (Bellekler (Ram), Bilgisayar Bileşenleri) Ürünleri En Uygun Fiyatlarla Exporgin.com.tr'da.

Ekran kartı

ÜRÜN SIFIR AYARINDADIR SADECE GAMİNG AMAÇLI KULLANILMIŞTIR. Rx 580 Sapphire Pulse 8 GB Versiyonudur. Kutu fatura ve garanti yoktur. Termal bakım yapılmıştır tamir vs söz konusu değildir. Furmark değerleri 74 derece (10dk++ %60 fan) civarındadır performans konusunda sorunsuz. Tüm testlere...

Kasa: 
Bugatek BGRGBK USB 3.0 Micro-ATX RGB Bilgisayar Kasası
İşlemci

CPU fan

Dark DKCCA90 AM4 Ryzen Uyumlu İşlemci Soğutucu (DKCCA90) : Amazon.com.tr: Bilgisayar

amzn.eu

Anakart ssd ve PSU olarak arkadaşın yukarda attıklarını alın, ben maliyeti daha da düşürmek istiyorum derseniz de direk ekran kartı olarak şunu alabilirsiniz;

Rx 470 Msi Armor 8 GB Versiyonudur. Kutu Fatura ve garanti bulunmamaktadır. Termal bakım yapılmıştır tamir vs söz konusu değildir. SADECE Oyun amaçlı kullanılmıştır mining görmemiştir. Furmark değerleri 70 derece(10dk++ %69 fan) civarındadır performans konusunda sorunsuz. Tüm testlere açıktır...