grgrrrrrr
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Şuan sistem öneri olarak atamıyorum fakat birkaç bir şey söyleyebilirim. RTX serisinden kart alacaksanız ya RTX 2060 seçin yada RTX 2080. RTX 2060 ile 2070 arasında fiyat farkı var ve o fiyat farkında asla değmez. O iki kartla alacağınız FPS neredeyse aynı olacaktır, özellikle ekran kartınızı OClerseniz. Onun dışında intel tarafı isterseniz i5 9600k, ryzen tarafında ise 2700X fazlasıyla işinizi görür. Anakart seçiminizde özellikle high end işlemciler seçeceğiniz için düşük bütçeli anakartlar seçmeyin. Ryzen alacaksanız RAMlerinizin Dual channel ve minimum 3000-3200 MHz olması önemli. Onun dışında ön tarafından rahat hava alabilen, hava akışı güzel olan kasalara bakın. Seçtiğiniz kasanın iyi olduğunu düşünmüyorum. Sistem içinde 650W 80+ kaliteli bir PSU işinizi görür. İsterseniz ileriye dönüklük için 700W da alabilirsiniz. SSD / HDD size kalmış.Dediğim gibi hiç anlamıyorum sistemden sadece internette dikkatimi çeken şeyleri size gösterdim eğer bana bir şeyler önerebilirseniz çok sevinirim