10.000 TL Sistem Toplama

Dediğim gibi hiç anlamıyorum sistemden sadece internette dikkatimi çeken şeyleri size gösterdim eğer bana bir şeyler önerebilirseniz çok sevinirim
Şuan sistem öneri olarak atamıyorum fakat birkaç bir şey söyleyebilirim. RTX serisinden kart alacaksanız ya RTX 2060 seçin yada RTX 2080. RTX 2060 ile 2070 arasında fiyat farkı var ve o fiyat farkında asla değmez. O iki kartla alacağınız FPS neredeyse aynı olacaktır, özellikle ekran kartınızı OClerseniz. Onun dışında intel tarafı isterseniz i5 9600k, ryzen tarafında ise 2700X fazlasıyla işinizi görür. Anakart seçiminizde özellikle high end işlemciler seçeceğiniz için düşük bütçeli anakartlar seçmeyin. Ryzen alacaksanız RAMlerinizin Dual channel ve minimum 3000-3200 MHz olması önemli. Onun dışında ön tarafından rahat hava alabilen, hava akışı güzel olan kasalara bakın. Seçtiğiniz kasanın iyi olduğunu düşünmüyorum. Sistem içinde 650W 80+ kaliteli bir PSU işinizi görür. İsterseniz ileriye dönüklük için 700W da alabilirsiniz. SSD / HDD size kalmış.

Paylaştığım sistem ile 1080p de ultra ayarlarda istediğiniz oyundan maximum fps alabilirsiniz, ama tekrardan belirtmek isterim 1080p'de ideal kart RTX 2060.

Bu sistem ile tüm oyunları son ayarlarda oynayabilir miyim peki ?

Bi arkadaş bunu paylaşmış sizce sizin bana önerdiklerinizi mi almalıyım yoksa bu arkadaşın önerdikleri daha mı güçlü son kararı size bırakıyorum
Sistem güzel fakat RTX 2070 ile 2060 arasındaki fiyat farkında asla değmez. Ordan artacak parayla başka parçalara yatırım yapabilirsiniz.

işte hocam tolganınki de dediğimin aynısı sadece monitörle kasa değişik :D
Sizin dediğiniz sistemi alacağım destekleriniz için teşekkür ediyorum çok saolun
Pc toplama sihirbazı - Bilgisayar toplama sihirbazı - incehesap.com

HOCAM uğraşıp atıyorum arkadaşınkinden daha iyi ve monitör almaya para yetiyor

önerdiğim montiör ŞİDDETLE alın
Çok teşekkür ederim sizin önerdiğiniz sistemi alacağım

Hocam ekran kartı Paris, kasa Suriye. Kasayı değiştirin.

:D :D :D :D :D :D :D :D
Hocam arkadaş kendisi seçer kasa örnek
Sizin dediğiniz sistemi alacağım destekleriniz için teşekkür ediyorum çok saolun

Artık ileride oyun oynarız :D

Hocam birde viewsonic olan monitörü alırsanız oyun keyfinize,samsungu alırsanız video gibi şeylerde zevkini çıkarırsınız
Hocam ekran kartı Paris, kasa Suriye. Kasayı değiştirin.

kardeşim bilmezmisin bir zamanlar paris suriyeyi yönetiyordu :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı