1080p için Intel şart değil. AMD 3.nesil Ryzen işlemciler, şu an Intel'i geçmiş durumda.10000 TL'ye monitör dahil bir sistem düşünüyorum. İşlemci bazında Intel olsun, çünkü 1080p oyun oynayacağım.
Eki Görüntüle 424056
1080p için Intel şart değil. AMD 3.nesil Ryzen işlemciler, şu an Intel'i geçmiş durumda.
Harddisk 5400 RPM. Dikkat etmemişim. Şu diski alın derim.
Toshiba 2 TB 3,5" SATA 3 32MB Harddisk Fiyatları - Vatan Bilgisayar
En iyisi bu çözüm bence. 2 TB lık diske oyun da kurabilirsin. Intele gerek yok bence. Yeni nesil AMD işlemciler hem daha hızlılar, hem de Intel'e göre daha az güç tüketiyorlar.2 TB HDD yerine 480 Gb veya 960 ssd alınabilirmi?
Daha ucuzlar daYeni nesil AMD işlemciler hem daha hızlılar, hem de Intel'e göre daha az güç tüketiyorlar.
Kesinlikle öyle kullanıcılarda hala Intel daha iyi algısı var. Bu algıyı kırmamız lazım.Daha ucuzlar daEkstra soğutucuya da gerek yok.
Kesinlikle öyle kullanıcılarda hala Intel daha iyi algısı var. Bu algıyı kırmamız lazım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.