Bu fiyatlara zaten ancak led alınabilir. Gönül Oled ister ama onun da fiyatları çok ucuk. Hocam led tv lerin içinde li ledlerin bir ömrü vardır. Zamanla ya sönerler ya da maviye dönerler ve ekran gittikçe mavileşir. Tabi bu kullanım şekline göre değişebilir. Eski led tv ler daha dayanıklıdır. Yeni led tv ler bu konuda daha hassas oluyor. Benim tv mavi görüntü oluştu zamanla da aşırı koyu bir maviye dönüştü. Bende Servisle konuştum Bana led lerin 3 yıllık kullanım süreleri vardır sonrasında değişmesi gerekir dediler. Bende iyi de bunu satarken belirtseydiniz o zaman almazdım dedim ama bana yapacak bir şey yok ledlerin bir ömrü var dediler. Tabi sanırım 24 saat açık kalırsa 3 yıl ömrü olur. Yani Günde ortalama 8 saat çık kalsa o zaman bu süre 9-10 yıla kadar çıkar. Ben bu kadar yoğun kullanmadığım halde ledlerin ömrü gitti. Sorun anakartın yanması mıymış neymiş onu değiştirdim ledleri değiştirdim şimdi sorun yok. Benim bulunduğum yerde çok fazla elektrik gidiyor voltaj düşüyor sanırım bu anakartı yaktı. O yüzden böyle bir ürünü akım korumalı prizle kullanmak gerek. Bende öyle yaptım artık voltaj değişimleri sorun yaratmıyor. Yani demem o ki ledlerin ömürleri biraz da sizin kullanmanızla değişiyor. Bu attıklarım da led tv ancak 4k led tv. Yani görüntü kalitesi sizin paylaştığınız 1080p ye göre çok daha iyi oluyor. Alacaksanız 4k led tv alın. Oled tv ler hem çok pahalı hem de yeni teknoloji olduklarından bazı modellerde ekran yanmaları olabiliyor.