Çözüldü Steam "satış listelemeleri beklemede" hatası neden olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Harry Kewell

Centipat
1761572665041.png

Mobilden Steam Guard'a girdim, "kimlik doğrulayıcısı ekle" diye bir şey oluyormuş. Ona basıp ekliyormuşuz. Fakat bende "kimlik doğrulayıcısını kaldır" yazıyor.

Bu bekleme olayı ne? Neden oluyor? Oyunlardan düşürdüğüm kartları satmam lazım.

Burada 11 Kasım yazıyor.

1761572816497.png

11 Kasım'dan sonra bu kartlar satılacak mı?

Çözüm
@Harry Kewell, Ekim 2025 tarihinden beri etkin diyor hocam. Bu durumda yeni açmış olmalısınız. Öyleyse süre sonunda satabileceksiniz.
Steam Guard'da değişiklik yapıldığında önlem olarak yapılıyor.

@Harry Kewell, bu arada siz Steam Guard'da değişiklik yaptınız mı? Sadece "yazıyor" demişsiniz de ondan sordum. Eğer şu anda Steam Guard sadece e-posta için aktifse pazar listelemelerinde 15 gün bekletiyor. Cümlenizi tekrar okuyunca tam anlayamadım. Mobil kimlik doğrulayıcıyı etkinleştirirseniz bundan sonra tam erişiminiz olur.

Son düzenleme:
Steam Guard'da değişiklik yapıldığında önlem olarak yapılıyor.

@Harry Kewell, bu arada siz Steam Guard'da değişiklik yaptınız mı? Sadece "yazıyor" demişsiniz de ondan sordum. Eğer şu anda Steam Guard sadece e-posta için aktifse pazar listelemelerinde 15 gün bekletiyor. Cümlenizi tekrar okuyunca tam anlayamadım. Mobil kimlik doğrulayıcıyı etkinleştirirseniz bundan sonra tam erişiminiz olur.
1761760520050.png

1761760529876.png

Steam Guard ile ilgili çok bir bilgim yok. Bununla ilgili bir rehber videosu falan var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı