10.000 TL Vatan'dan sistem toplama

Ben yukarıda yazdığım gibi toplamayacak Kişiler mesaj atmasın. Pahalı oldugunu biliyorum ya Allah Allah ben ordan toplayacağım yardım etmiceksen lütfen daha mesaj atma.

Hmm. Aslında ben İntel düşünüyordum i7-8700K ve RTX 2070 gibi bi sistem ama Ryzen de kötü değil. Ryzen 7 ile İ7-8700K arasında ne gibi bi fark var ? Oyun için hangisi daha iyi sizce ?

Adam zaten sana oranın pahalı olduğunu söyleyerek yardım ediyor. Teknobiyotik, Hepsiburada gibi sayfalar güvenilir sayfalardır bizzat kendim alışveriş yaptım ve hepsi sorunsuz ertesi gün veya iki gün içerisinde geldi.

Ben işte beklemeden direk almak istiyorum. Biraz sabırsızımda [emoji846][emoji846]

Min. 6 taksit 10.000 TL civarlarında bi makina toparlamayı düşünüyorum. Peşin fiyatına taksit seçeneklerini görünce çok ciddi bir vatan bilgisayar gömücüyken gözüm kaymıyor değil.

Ryzen 5 2600x kullanıyorum ben. Güçlü bir işlemci. Ryzen 7 daha da iyi. İntel ile AMD arası fiyat farkını da göz önünde bulundurman gerek. Ben tercihimi her zaman AMD tarafından kullandım.
Birde beklemeden hemen almak istiyorum demişsin ya, vatan şubelerinde de her ürün olmayabiliyor. Orası da bekletebilir seni. Hemen bilgisayar sahibi olmak istiyorsun anlıyorum, ama sadece 2 gün bekleme ile de alacağın bilgisayar vatan'dan aldığının 1-2 gömlek üstü olacak bunu da unutma.
Son bilgisayarımı Teknolojipazarı.com sitesinden topladım ben. Tüm parçalar 1 günde geldi..
Şuan işte olduğum için çok fazla bakamıyorum, ama akşama eve geçtiğimde hem vatan'dan hemde teknolojipazarından bütçene göre sistem toplayabilirim. Kararını verir ona göre alırsın..

Hmm UNLOST PRO var onu özelleştirip yapabilirmiyiz ? İnventus güvenilir mi ?

Demiş olduğun site güvenilir bir site, oradan çok alan var. Aynı parçaları başka yerden toplarsak durum ne olur onu kontrol etmek lazım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…