10.000 TL'lik sistem nereden alınmalı?

Bence mahsuru yokta arkadaşı 1700 işlemciye zor ikna ettik. B350 için biraz zaman şart şimdiden önerirsek huylanabilir.
Hocam hakaret sayarım. İşlemcide ben hiç fark etmez dedim yalnızca aklımda soru varsa öğrenmek bilgi edinmek adına soru sormuş olabilirim. Bana intel de toplasanız ben hayır demem yalnızca ekran kartını 1080 Ti olsa olur mu? diye sorarım o kadar.

Ben seni anladım. Sakin ol yahu hakaret felan yok ortada ne hakareti takılıyorum sana az o kadar.

İşlemci ve anakart seçimine 10/10 puan veriyorum dermişim, sen rastgele seçmişsin anakartı. Zaten hep böyle topluyorlar çok kızıyorum. Her bileşeni ince ince süzeceksin, her bileşen önemli bir amaca hizmet etmeli. Bu bileşen bütçeye sığıyor hemde kaliteli ve tabii ki uyumlu da o halde seçeyimde bunu önereyim mantığıyla sistem topluyorsunuz. 1 dakikada paldır küldür sadece bütçe ve istekler doğrultusunda topluyorsunuz.

Bu sistem için ben tamamım. Değiştirilmesi gereken zevkim olarak yalnızca kasayı görüyorum. Şimdi kimse açısından sorun yoksa eğer Bu sistemi en uygun nereden alabilirim sorusu mevcut bunun için şu sitelerde hepsini sepete ekleyerek hepsinin arasında fiyat araştırması yapmak kaldı yanılmıyorsam.
Nanokatalog
Sinerji
İncehesap
Teknobiyotik
İtopya
İnventus
Webdenal
Bilişim port
Bu sitelerde sorun çok yaşanan sanırım Nanokatalog var geç gelmesi ile ünlü olarak.

Hocam normal önerilerimde öyle yapıyorum zaten. Bunu sadece "buna benzer bir şey" alınabilir diye attım. Sizin yorumlarınızla tam bir şey olsun diye. Kızmayın yani. Yazmıştım da.

Noldu hocam neye kızdınız

Sadece kasa ve bellek, aslında bellek değişmese de olur. En değişmemesi gereken iki bileşen işlemci ve anakart, onları asla değiştirme. Kasa DS230'a bak, bir önceki modeli DS200'ün Technopat incelemesi var onu izle.

Vardır. Dediğim gibi o sistem sadece bir temel. Kesinlikle öyle sihirbazdan seçip seçip geçen biri gibi algılanmak istemem. Ben sizler daha deneyimlisiniz diye bu temelin etrafında parçaları en kalitelileriyle değiştirip atarsınız diye düşündüm.

İfadeler: GCN
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…