10.000 TL'lik sistem nereden alınmalı?

Sürekli kulaklığım takılı oluyor sanmıyorum sorun olacağını çok sorun olmaya başlarsa atıyorum 1 sene sonrasına falan o zaman 500 daha verip full yalıtım bir kasa tercih edebilirim

İfadeler: GCN
Ben artık HDD led ışığından bile rahatsız oldum bant ile kapattım.

Sürekli kulaklığım takılı oluyor sanmıyorum sorun olacağını çok sorun olmaya başlarsa atıyorum 1 sene sonrasına falan o zaman 500 daha verip full yalıtım bir kasa tercih edebilirim
Para var huzur var diyorsun. O halde sıkıntı yok, hevesimi alır başka bir hevese yelken açarım diyorsun. Kafana göre al bir kasa gitsin, problem görmüyorum.

Eskiden disko gibi kasam vardı, ilk zamanlar keyif veriyordu, yaşımda küçüktü, sanki masanın altında uçak yatıyormuş gibi his veriyordu. Sonra verdim birine beleş, aldım başka penceresiz ışıksız kasa. Oyun oynarken at nalı gibi gözümün önüne geliyordu ışıklar, kağıtla örttüm, arkaya koydum falan fayda etmiyor. İllaki ışık az da olsa bir yerden sızıyor rahatsız ediyordu. Tek görmek istediğim monitördeki film/oyun falan diğer her yer zifiri karanlık olsun istedim. Hevesler çabuk geçiyor.

Evinde yüksek sesli müzik falan açamıyor musun? Kulaklık neden?

Hocam seneler önce Logitech 5+1 ses sistemim var daha 1 sefer kullanmak nasip olmadı yıllardır duruyor süs gibi kulaklık takıyorum PC'nin açık olduğu her saniye

Hocam seneler önce Logitech 5+1 ses sistemim var daha 1 sefer kullanmak nasip olmadı yıllardır duruyor süs gibi kulaklık takıyorum PC'nin açık olduğu her saniye
Sanırım ben öldüm ve üzerine toprak atmadılar! Ne diyorsun sen arkadaş!

Yok artık imkanın varsa kullan, yay etrafa hoparlörleri 3D sesin keyfine bak.

Sanırım ben öldüm ve üzerine toprak atmadılar! Ne diyorsun sen arkadaş!

Yok artık imkanın varsa kullan, yay etrafa hoparlörleri 3D sesin keyfine bak.
Hiç denemedim yeni sistemi geldiğinde belki denerim

Bana bedava 1.000 liralık kulaklık verseler ve yüksek ses açma imkanım olsa ki var, o kulaklığı almam. Devasa fark var tabii belli standartları karşılayan 5.1 sistem olması şartıyla. Bazı sistemler 150-200 liralık falan onları saymıyorum ama bazı 300-400 liralık sistemler karşılıyor. Demek istediğim şu; 400 liralık 5.1 sistemi "yapmayı bilen biri" her uyduyu pro mikrofon ve bir takım yazılımlar yardımıyla tabii ki kulaklarının da yardımıyla uydu konumlarını ve seslerini öyle bir ayarlar ki doğru içerik olduğunda en pahalı gerçek 7.1 kulaklıktan kat kat ve kat daha gerçekçi 3D ses deneyimi elde eder. O yüzden diyorum üzerime toprak atılmamış galiba.

Birde FPS oyunu oynarken o bas yok mu o bas güm güm edip gaza getiriyor.

Güzel olabilir kulağa hoş geliyor yeni sistemle mutlaka denerim

Boşver kulaklığı, ses sistemini. Monitörün dahili hoparlörünü kullan. (şaka şaka, taşlamayın beni )

@GCN Adamın amacı 1080Tİ alıp, pencereli kasaya takıp, ekran kartını izlemek. Monitöre bakmayacak bile. Patlamış mısırını, kolasını alıp bütün gün kasanın içini izleyecek.

@Hector Smith hayallerimi dile getiriyorsunuz Kimse beni anlamıyor sizden başka

Anakart: Gigabyte GA-AB350-GAMING 3 AMD B350 Soket AM4 Ryzen DDR4 3200MHz(O.C.)
İşlemci: AMD RYZEN 7 1700 Soket AM4 3.0GHz/3.7GHz 20MB
RAM: Corsair Vengeance LED CMU16GX4M2C3000C15R 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15
Ekran kartı: MSI GeForce GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X 352 Bit DX12
HDD: Seagate Barracuda / Toshiba P300 / WD Blue 2 TB
SSD: Samsung 850 Evo 250GB
PSU: Cooler Master RS750-AMAAB1-EU GM 750W 80+ Bronze
Kasa: NZXT S340 ELITE RED KIRMIZI
Kararım budur benim. N11'de en uygun 7.691,44 TL'ye topladım. Monitörü çok sonra alıcam 1 ay sonra alıcam monitörü ama sisteme bunu karar verdim daha fazla araştırma yapmak istemiyorum kafam karışıyor yoksa. Fiyat olarak çok çok zor bir durum her yerde farklı fiyatlar var ve en ucuzları doğal olarak en cazip geleni ve sekmeler arasında kafayı yemek üzereyim hangi hangisinde daha ucuz diye bakarken şaşı oldum kaldım @GCN @Neko @CJack60 @ShadYaqz @Lactuca @Pantheon @brkdnmz @BERWAR @BilgisayarKurdu Son bir fikir sunmak ister misiniz? Sonrasında konuyu kilitleyeyim. Son bir oldu bu iş cümlesine ihtiyacım var eğer sistemde bir sakınca yoksa.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…