10.000 TL'ye 2. el tablet önerisi

Prime Ghost

Hectopat
Daha fazla  
Ders çalışmak için alacağım. Kalemli olması şart değil hatta gereksiz pahalı olur. Bir de tatillerde PUBG oynarım. Varsa tavsiyeleriniz bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Samsung'da birçok model bulunur ancak ben 2015 de iPad Air almıştım yani 1.nesil ya falan olması lazım evet 9 yıl oldu jet hızında değil ama bir kere sorun çıkarmadı bana eğer iPad düşünürseniz iPad 9 olabilir sıfırı amazonda 12,500 TL ikinci el temiz bulabilirsiniz onun dışında Samsung için pek bilgim yok daha doğrusu Android uzun vadede ne perforans verir bilemiyorum he bir de şu var oyun konusunda iPad 9 ne kadar iyidir tam bilgim yok ancak burada veya başka bir yerde araştırırsanız az çok bir bilgi edinebilirsiniz. Kısacası benim size tavsiyem iPad 9 yönünde ama Android istersenizde o konuda sağlam bir araştırma yapmak lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sizin için YouTube'da kabaca video baktım bunları izleyin isterseniz hem oyun hem de genel değerlendirme videosu şimdiden alacağınız ürün hayırlı olsun.

Hocam Samsung'da birçok model bulunur ancak ben 2015 de iPad Air almıştım yani 1.nesil ya falan olması lazım evet 9 yıl oldu jet hızında değil ama bir kere sorun çıkarmadı bana eğer iPad düşünürseniz iPad 9 olabilir sıfırı amazonda 12,500 TL ikinci el temiz bulabilirsiniz onun dışında Samsung için pek bilgim yok daha doğrusu Android uzun vadede ne perforans verir bilemiyorum he bir de şu var oyun konusunda iPad 9 ne kadar iyidir tam bilgim yok ancak burada veya başka bir yerde araştırırsanız az çok bir bilgi edinebilirsiniz. Kısacası benim size tavsiyem iPad 9 yönünde ama Android istersenizde o konuda sağlam bir araştırma yapmak lazım.

Sizin için YouTube'da kabaca video baktım bunları izleyin isterseniz hem oyun hem de genel değerlendirme videosu şimdiden alacağınız ürün hayırlı olsun.

64 GB olmasa seçenek olabilir ama depolama olarak üzer.

64 GB olmasa seçenek olabilir ama depolama olarak üzer.

Evet hocam haklısınız ama maalesef Apple ülkemizde çok gereksiz bir pahalılık seviyesinde olduğu için böyle,ama dediğim gibi hani Samsung için bilgim yok o yüzden Samsung'u da araştırmasını önerdim değerli fikriniz için ben de teşekkür ederim.

Tablet konusundan hiç ama hiç anlamam.

Aşağıdaki yorum üzerine linki ekleyeyim dedim.
3750 TL

Ürün fiyatina gore gayet guzel dokunusu vs guzel kasma felan simdilik gormedim internet hizi guzel pupg ve asphalt 9 yukleyip denedim ve herhangi bir kasma gormedim ilk denemem de sonra ne olur bilemem. Ayrica kulaklik girisi mevcut bikginize. 21.05.2024

4460 TL

Satıcı Bozdan Teknoloji ve Güvenilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı