10.000 TL'ye 27” IPS monitör önerisi

scintilla

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

Önümüzdeki günlerde fiyatlar daha da artmadan aşağıda belirttiğim özelliklere sahip fiyat performans monitörü arıyorum. Bu konuda görüşlerinizi ve desteğinizi rica ediyorum.

Not: FPS oyunları dahil aktif olarak oyun oynuyorum.

Bütçe: Maksimum en zorlayabileceğim 10k.

-27 inch.
-IPS panel.
-2K
-En az 165 Hz (kaçırma dediğiniz 144 Hz varsa tartışıp karar verebiliriz)
-1 ms.
-Pivot ve asansör özelliği zorunlu değil ama olursa hoş olur.

Samsung odyssey G5 27 inç bütçenize uygundur. lâkin samsung`un odyssey serisinde neredeyse hepsinde ghosting problemi oluyor. detaylı araştırma yapabilirsiniz.
Evet ghosting ile ilgili birkaç video izledim ve azımsanmayacak derece de farkedilebilme imkanı var. Almışken böyle bir sorun yaşamak istemem ama bu monitörde olup olmadığı daha detaylı araştıracağım. Teşekkürler.

Gözüme çarpan ürünlerden biriydi. Sizce aşağıya eklediğim üründen daha mı iyi?

AOC Gaming Q27G2S - 27 inç QHD Monitör, 165 Hz, 1 ms, Adaptive Sync (2560x1440, HDMI, DisplayPort) siyah/kırmızı Amazon.com.tr

Bu ürünü satın aldım. Uzun süredir bakıyorum bende. Yorumları genel olarak güzel. @Iorweth25 attığı linkten satın aldım.

Bütçeyi biraz aşıyor fakat çok iyi bir monitör, kendim kullanıyorum ve forumda birçok kişininde kullandığını gördüm

MSI G274QPF-QD Bu ürün quantum dot teknolojisi ile ön plana çıkıyor. Geçen Hafta 10k bandında satıldı.
Ben Asus vg27aq kullanıyorum aldığım dönemde fazlaca fiyat avantajı vardı. O yüzden
Dell G2724D tercih etmemiştim. Fakat asus ile dell arasında renk doygunluk farkı var. Şu anda ikiside aynı fiyat ve ikisi arasında kalsam Dell satın alırım.
Bütçem artarsa da MSI G274QPF-QD bu ürünü 1. sıraya yazardım.

MSI G274QPF-QD Bu ürün quantum dot teknolojisi ile ön plana çıkıyor. Geçen Hafta 10k bandında satıldı.
Ben Asus vg27aq kullanıyorum aldığım dönemde fazlaca fiyat avantajı vardı. O yüzden
Dell G2724D tercih etmemiştim. Fakat asus ile dell arasında renk doygunluk farkı var. Şu anda ikiside aynı fiyat ve ikisi arasında kalsam Dell satın alırım.
Bütçem artarsa da MSI G274QPF-QD bu ürünü 1. sıraya yazardım.
Güncelleme MSI G274QPF-QD Vatanda 10k

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı