10.000 TL'ye 2K 27" monitör önerisi

LordHrothgar

Megapat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi monitöre ihtiyacım var. Bu konuda bilgili arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. 2K 27 inç monitör önerilerinizi iletirseniz çok sevinirim. Aklımda birkaç model var ama internette bazı insanların aşırı olumsuz yorumlarını görünce çekindim. Sizlerin de düşüncelerini merak ediyorum.

ASUS TUF GAMING VG27AQL3A
ASUS ROG Strix XG27ACS
Samsung Odyssey G5

2. monitörü kampanya ile güzel fiyata alabilirsin.
Ya o monitör güzel gibi de sıkıntısı satan yer. İnternette çok şikayet var burası hakkında. Beta plus teknoloji diye bir satıcı daha var buraya bağlıymış işte. Çok fazla şikayet var güvenemiyor insan.

Ya o monitör güzel gibi de sıkıntısı satan yer. İnternette çok şikayet var burası hakkında. Beta Plus teknoloji diye bir satıcı daha var buraya bağlıymış işte. Çok fazla şikayet var güvenemiyor insan.

Hepsinde şikayet var. Amazon harici iade/değişim kabulen eden firma yok denecek kadar az. Benim önerim bu monitör.

Satıcısı amazon olupta iyi olan bu monitör var.

Yalnız 2k daha çıkman lazım.

Hepsinde şikayet var. Amazon harici iade/değişim kabulen eden firma yok denecek kadar az. Benim önerim bu monitör.

Satıcısı amazon olupta iyi olan bu monitör var.

Yalnız 2k daha çıkman lazım.
Evet, o konu can sıkıcı. Amazon’da sadece MSI monitörler var, onlar da pek iyi değil gibi. Philips’in tipini hiç beğenmedim. Bir de Çinlilere satıldıktan sonra kaliteyi bayağı düşürdüler. Bu monitör gerçekten denildiği gibi iyi mi, ondan emin değilim. Samsung da güzel duruyor ama kavisli ekran. Ben düz monitör istiyorum.

Evet, o konu can sıkıcı. Amazon’da sadece MSI monitörler var, onlar da pek iyi değil gibi. Philips’in tipini hiç beğenmedim. Bir de Çinlilere satıldıktan sonra kaliteyi bayağı düşürdüler. Bu monitör gerçekten denildiği gibi iyi mi, ondan emin değilim. Samsung da güzel duruyor ama kavisli ekran. Ben düz monitör istiyorum.
Philips gayet iyi. İncelemesi var burada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Satıcısı Amazon olup da iyi olan bu monitör var.

Yalnız 2K daha çıkman lazım.

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum öncesinde 2 tane MSI aldım ve ikisi de sorunlu çıktı bu monitör ise neredeyse mükemmel siyahları en siyah olarak gördüğüm monitör olabilir IPS paneller aradında ama teknoloji biraz şans işi tabii ki onun haricinde renk ayarlaması zor geldi biraz ama ayarladıktan sonra mükemmel canlılıkta renkleri var ve parlaklık seviyesi çok fazla geliyor kısıyorum genelde

Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum öncesinde 2 tane MSI aldım ve ikisi de sorunlu çıktı bu monitör ise neredeyse mükemmel siyahları en siyah olarak gördüğüm monitör olabilir IPS paneller aradında ama teknoloji biraz şans işi tabii ki onun haricinde renk ayarlaması zor geldi biraz ama ayarladıktan sonra mükemmel canlılıkta renkleri var ve parlaklık seviyesi çok fazla geliyor kısıyorum genelde
Philips hiç düşünmüyorum. Monitör konusuna yeni girmiş firma. Ayrıca dediğim gibi Çinlilere satıldıktan sonra eski kalitelerini koruyabildiklerini düşünmüyorum. Büyük ihtimal Vatan'dan TUF veya ROG'u alacağım. Hem açıp test de ederiz orada bir sorun varsa almayız. İtopya'dan gidip bunu alsam ve ölü pikselli gelse uğraşıp durmam gerekecek hep.

Philips hiç düşünmüyorum. Monitör konusuna yeni girmiş firma. Ayrıca dediğim gibi Çinlilere satıldıktan sonra eski kalitelerini koruyabildiklerini düşünmüyorum. Büyük ihtimal Vatan'dan TUF veya ROG'u alacağım. Hem açıp test de ederiz orada bir sorun varsa almayız. İtopya'dan gidip bunu alsam ve ölü pikselli gelse uğraşıp durmam gerekecek hep.

Reis sen öneri istemiyorsun belli ki. Sadece tek derdin alacağın monitör hakkında onay alman. Bizim güzel monitör al dememizi bekliyorsun. Sen bilirsin kullanacak olan sensin sonuçta.

Reis sen öneri istemiyorsun belli ki. Sadece tek derdin alacağın monitör hakkında onay alman. Bizim güzel monitör al dememizi bekliyorsun. Sen bilirsin kullanacak olan sensin sonuçta.
Öneri almak istemesem, konu niye açayım? Benim isteğim şu: Amazon, Vatan gibi yerlerden alayım ki eğer sorun olursa iade edebileyim veya almadan önce ürünü test edebileyim. Ayrıca bu Philips'in panel üretici bilgisi bile yok internette. Hangi panel üreticisinin panelini kullandığı belli değil. Özelliklerine ve fiyatına bakınca insan doğal olarak şüpheleniyor. Bu durum, teknoloji olarak üstün gibi görünen mini LED’li Philips TV'lerin, Samsung ve LG gibi markaların LED TV'lerinden daha ucuz olmasına benziyor. İşin içinde yine bir hinlik var gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı