Acer Nitro EI322QURPbmiippx Monitör UM.JE2EE.P04 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer Nitro EI322QURPbmiippx Monitör UM.JE2EE.P04 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer modelini çok beğenemedim. G32QC4 mü, yoksa Odyssey G5 mi? Pek G serisi önerildiğini görmedim açıkçası genel olarak kronik psikolojisiyle yaklaşıyor insanlar sanırım.
Hocam attığınız model 240hz, 240hz olmayıp black smearing sorunun görece daha az olduğu bir model yok mu acaba? Zaten kullandıktan sonra beğenmezsem iadeye yollarım çok sorun yapmam.
En son bunda karar kıldım gibi duruyor şimdilik. Hâlâ 11.000'e kadar olan önerilere açığım.
Aryond A32 V2 nasıldır hocam? Fiyatı fazla uygun ileride 2. monitör ekleme fikriyle alınır mı? Yoksa beş para etmez ghostingden kullanılmaz bir monitör mü? Öyleyse MSI G32CQ5P alıp geçeceğim.
Allahını seviyorsan VA panel alma, attıklarının hepsi VA yanılmıyorsam, IPS altı bir şey alınmaz alacaksan da TNnin gecikme süresi avantajı var ama kalan bütün konularda kötü. VA panelde renkler kötüdür ve hareket bulanıklılığı yüksektir.