10.000 TL'ye 32 inch 2K Monitör Önerisi

Bütçe
10.000 TL
Son düzenleme:

Acer modelini çok beğenemedim. G32QC4 mü, yoksa Odyssey G5 mi? Pek G serisi önerildiğini görmedim açıkçası genel olarak kronik psikolojisiyle yaklaşıyor insanlar sanırım.

O kadar arttırmam bütçe 12.500 gereksiz fazla. Diğerlerinin kötü olma sebebi nedir merak ettim. GS32QC'yi not aldım teşekkürler.
Diger modellerde rahatsiz edebilecek boyutta black smearing problemi var.

MSI G32QC4 olanı tercih etmende fayda var. Çünkü Samsung Odyssey G5 1000R değerinde kavis ile aşırı kavisli. Çok kavis hoşuna gitmeyebilir.
Şimdilik MSI, Viewsonic ve Gigabyte arasındayım hâlâ. MSI daha ağır basıyor.
Diger modellerde rahatsiz edebilecek boyutta black smearing problemi var.
Hocam attığınız model 240hz, 240hz olmayıp black smearing sorunun görece daha az olduğu bir model yok mu acaba? Zaten kullandıktan sonra beğenmezsem iadeye yollarım çok sorun yapmam.

En son bunda karar kıldım gibi duruyor şimdilik. Hâlâ 11.000'e kadar olan önerilere açığım.

Bu da kafama takılan diğer ürün.

Son düzenleme:
Allahını seviyorsan VA panel alma, attıklarının hepsi VA yanılmıyorsam, IPS altı bir şey alınmaz alacaksan da TNnin gecikme süresi avantajı var ama kalan bütün konularda kötü. VA panelde renkler kötüdür ve hareket bulanıklılığı yüksektir.
VA panel alma diyorsun adamın önerdiği samsung sitelerde çok iyi puanlar almış ve muadilleri ipslerden de daha fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı