2 ve 3 paralel bazı özelliklere sahip, V2 Neo ise bunların çok gerisinde.
Ben ender 3 V2 kullandım, ilk çıktığı zamanlarda almıştım. Fiyatına göre (o zaman sıfırı 2100 civarıydı) gayet güzel basıyordu ama yavaştı, en büyük hayal kırıklığım o oldu. Bazı upgradelerle hız hariç oldukça stabil bir kullanım seviyesine gelmişti.
Listendeki N4 ise bu hafta elime ulaştı. V2, bunun yanında çocuk oyuncağı kalır. Hız farkı inanılmaz.
Şunu da ekleyeyim, yerli bir YouTube 3D printer inceleme sitesinde farklı hızlarda deadpool baskı kalite karşılaştırması vardı. 250mm/sn'de karakterin yüzünde dalgalanmalar gözleniyordu. Marvel karakterlerini sevmediğim için sadece kafasını bastım, incelemedeki gibi bir problem olmadı. Makine yeni old. İçin gene de bunu al diyemiyorum, incelemeye devam edersin.
Eki Görüntüle 1909743
Anker 5C'yi bilmiyorum ama TR'de yaşıyorsan fiyatı daha da yüksek olabilir, o da getiren olursa; sovolları getiren olmamıştı.