10.000 TL'ye bisiklet önerisi

Şu an genel bir problem olduğunu anladım işte 😀 Bisikletforumda bir kişide görmüştüm bu problemi sonra kendimde yaşadım. Bir sorayim dedim. Gidon boğazının altındaki vida gevşiyor sanırım, ben onu sıktim iki kere sonraları pek o milimetrik oynama olmadı. O gidon bağlantısı olan 4 tane vida değil de, altindaki yere bakan vida. Neyse zaten önemli bir problem değil. Etkilemiyor hiçbiseyi.

Evet hocam o alttaki vida. Birkaç denemede buldum orayı. Şu an tek sıkıntım büyük dişlideki vitesi 3'e alınca zincirden kalın ses geliyor. Bütün bisikletlerimde oluyor bu ses. Çalınan XC150' imde çukura düştükten sonra şansa düzelmişti.

Evet hocam o alttaki vida. Birkaç denemede buldum orayı. Şu an tek sıkıntım büyük dişlideki vitesi 3'e alınca zincirden kalın ses geliyor. Bütün bisikletlerimde oluyor bu ses. Çalınan XC150' imde çukura düştükten sonra şansa düzelmişti.
Hassas vites ayarıyla alakali galiba bu durum. Bende de 2327 var. 4 veya 5te öyle yapıyordu. Vites ayarı yapinca düzeldi. Tabi ben o sebeple vites ayarı yapmiyordum şansa oldu biraz. Yağ gibi kayiyor şuan vitesler. Her bisiklette oluyorsa sıkıntı yoktur o zaman ya. Ben sorun olarak görmedim şahsen.

Hassas vites ayarıyla alakali galiba bu durum. Bende de 2327 var. 4 veya 5te öyle yapıyordu. Vites ayarı yapinca düzeldi. Tabi ben o sebeple vites ayarı yapmiyordum şansa oldu biraz. Yağ gibi kayiyor şuan vitesler. Her bisiklette oluyorsa sıkıntı yoktur o zaman ya. Ben sorun olarak görmedim şahsen.
Sorun yok ta ses hoşuma gitmiyor hocam.

Yanitlariniz için çok teşekkür ederim, ben bir site buldum Kron XC300 havale ile 8.750TL sizce güvenilir mi?
Kron xc 300

Aynı bisikleti alacaktım fakat Kron bisikletlerin ar-ge çalışmalarının eksik olduğunu duymuştum. Daha önce XC150 kullandım ve çalındıktan sonra XC300 almaya karar vermiştim. Yaklaşık 3 ay olacak haziran ayında Mosso legarda 2324 msm h şehir bisikleti aldım. Bisikleti nerede süreceksiniz? Hafif yokuş ve çukur var diye dağ bisikleti almak pek mantıklı değil. Ön amortisörlü bir şehir bisikleti öneririm. XC 150 varken hafif yokuş aşağı yolda 45km/h hızla giderken 2324 msh H'da ise 55km/h hızda gitmiştim.
Bence bu bisikletleri bir düşünün.
LEGARDA 2324 MSM H / MOSSO LEGARDA-2324-MSM-H ERKEK ŞEHİR BİSİKLETİ - PttAVM.com

Ayrıca siteyi hiç duymadım.

aslında düz yolda sürcem ama tipe daha fazla önem veriyorum xD 2324 ve racelineda hoşuma gitti ikisinden birini alcam ama keşke jantlarıda siyah olsaymış Teşekkür ederim Kaykansürenkedi!🙂

Aslında düz yolda süreceğim ama tipe daha fazla önem veriyorum xD 2324 ve racelineda hoşuma gitti ikisinden birini alacağım ama keşke jantları da siyah olsaymış teşekkür ederim kaykansürenkedi!🙂

Rica ederim hocam. 2324 msm h kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin. Ayrıca jantlar siyah değil mi?

Renk seçimi varsa bakabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• IMG20230814152151.jpg
    IMG20230814152151.jpg
    591,1 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG20230814121251.jpg
    IMG20230814121251.jpg
    169,1 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Büyük kısmı siyah ama ufak bir beyazlık gözüküyor oda sorun değil zaten bu arada mavi renginin kadrosu biraz daha aşağı eğik resimlerde öyle gözüküyor aslında siyahi alacaktım ama maviyi aldım tavsiyen için tekrar teşekkür ederim!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı