10.000 TL'ye dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
10000
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Ssd
Merhaba arkadaşlar, bütçem 10000 TL öğrenciyim ara sıra oyun oynuyorum. (FM 24 bir de ETS) Bana uygun bir laptop önerir misiniz? Masaüstü de olur tercihim ne kadar laptop olsa da önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu fiyata güzel bir laptop alamazsınız. Ancak masaüstü alırsınız onlar da bir tık yetersiz olur fakat istediğiniz oyunları oynarsınız.

Hocam bu fiyata ne sıfır ne 2. el laptoplarla oyun oynayamazsiniz. 2. el masaüstülere bakabilirsiniz. 10k ya 1660S, 1070, 1070 Ti, 1660, RX590 ekran kartlı sistemlere bakabilirsiniz. Dediğiniz oyunları da oynatır.

Sıfır laptop maksimum bu olur.

Cihaz sıfır olsun istiyorum bir de kasmadan FM ETS gibi oyunları oynamak için laptop arıyorum.

Sıfır laptop maksimum bu olur.

Ozellikleri nasıl acaba iyi midir anlamıyorum fazla.

Hocam bu fiyata ne sıfır ne 2. el laptoplarla oyun oynayamazsiniz. 2. el masaüstülere bakabilirsiniz. 10k ya 1660S, 1070, 1070 Ti, 1660, RX590 ekran kartlı sistemlere bakabilirsiniz. Dediğiniz oyunları da oynatır.

Çok oyun oynayan birisi değilim hocam benim için FM ETS gibi düşük oyunları açsa yeter oyle bir bilgisayar arıyorum. Masaüstü de olabilir fakat laptop olmasını tercih ederim. Bu talrplerime gore bir bilgisayar gorurseniz linkini atabilir misiniz?

Hocam bu fiyata güzel bir laptop alamazsınız. Ancak masaüstü alırsınız onlar da bir tık yetersiz olur fakat istediğiniz oyunları oynarsınız.

Link atabilir misiniz hocam.

Hocam 2. ele yönelmezseniz oyun oynamayı unutun derim. Bu fiyattaki sıfır cihazlarla ancak düşük oyunları oynayabilirsiniz. Eğer biraz üst seviye oyun oynarsanız üzer haberiniz olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı