10.000 TL'ye ekran kartsız R5 5600G sistem önerisi

salih003

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ryzen 5600G ile ekran kartsız sistem toplamak istiyorum. Bu işlemciye daha yakın performans veren başka bir dahili GPU barındıran işlemcide olabilir. Monitör dahil olacak. Sistem oyun için değil sadece basit işler için. Parçaların hepsi vatandan olursa harika olur. Ve fiyat 10.000 TL'ye ulaşmazsa daha harika olur. Aklımda birkaç sistem toparladım fakat sizin de fikirlerinizi merak ediyoum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ryzen 5600G ile ekran kartsız sistem toplamak istiyorum. Bu işlemciye daha yakın performans veren başka bir dahili GPU barındıran işlemcide olabilir. Monitör dahil olacak. Sistem oyun için değil sadece basit işler için. Parçaların hepsi vatandan olursa harika olur. Ve fiyat 10.000 TL'ye ulaşmazsa daha harika olur. Aklımda birkaç sistem toparladım fakat sizin de fikirlerinizi merak ediyoum.

Monitör olmadan ekran kartlı toplarsınız hocam ama vatandan önermem Akakçe'den fiyatlara bakabilirsiniz.

arkadaş doğru söylüyor. vatandan bilgisayar toplanmaz. illahaki toplamak istersen diğer yerlerden 1.5-2k daha pahalıya malolur

9 bine GTX 1660 Super var onu alın.Edit:Stok bitmiş yeni farkettim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı