10 000 TL'ye FX-9590 PC Toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@MSI GTX970

Hayali sistem değilse tavsiye ederim dostum.
Screenshot 2015-05-18 18.30.00.png

Parası mı var? Hayali sistem diyorum sen parası var diye engellemek zorundamısın diyorsun. Evet kastımız var parası olanlara. Sosyal'de açılan konuların yarısından çoğu hayali sistem emin olabilirsin.
Sen Medyum Keto'nun çırağı mıydın? Bir gün gelir Medyum Memiş gibisi vurur. Herşeye bu kadar emin olma.

Amd Fx9590 piyasadaki en iyi işlemci diyebilirim. Bence bu kadar değilde 5.000tl ye falanda cok güzel full oyun açan makina toplayabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim anlamadığım neden kendi kendine gelin güvey oluyorsun. Senin sistemine kim hayali dedi onu anlamadım. Birde notlarının arasına almış.
Buraya ukalalık yapmaya mı geldin sen? 6.000 TL de hayali bir sistem denilecek bir miktarda. Sende hayali sistemlere yardım etmiyorum diyorsun. Lütfen, rica ediyorum daha fazla yorum yapma. Edebini adabını koruyamıyorsun sen.

Buraya ukalalık yapmaya mı geldin sen? 6.000 TL de hayali bir sistem denilecek bir miktarda. Sende hayali sistemlere yardım etmiyorum diyorsun. Lütfen, rica ediyorum daha fazla yorum yapma. Edebini adabını koruyamıyorsun sen.
Edeple alakayı katarak kendinin edepsiz olduğunu göstermiş oldun. Hangi yorumumda edepsizlik yapmışım. ''Hayali sisteme yardım etmiyorum'' demek edepsizlik olduysa Sosyal'in yarısı edepsiz ben fiyatına bakarak hayali sistem demem. Konuya bak açan adam cevap yazmışmı hayır daha neyini tartışıyorsun.

Sen Medyum Keto'nun çırağı mıydın? Bir gün gelir Medyum Memiş gibisi vurur. Herşeye bu kadar emin olma.
Ben emin olmadığım konuda yorum yapmam merak etme. Yaptığın şu yorumdan ne kadar terbiye aldığını anlıyorum. Konuyu açana bak bakalım cevap yazıyor mu? İnsanda anlayış olur diyorum ki hayali sistem hala tartışıyorsunuz. Hayali sistemlerde konuyu açıp kaçıyorlar sonrada ne cevap ne başka bir şey. Sırf insanlarla dalga geçmek için başka bir şey yok.

Edeple alakayı katarak kendinin edepsiz olduğunu göstermiş oldun. Hangi yorumumda edepsizlik yapmışım. ''Hayali sisteme yardım etmiyorum'' demek edepsizlik olduysa Sosyal'in yarısı edepsiz ben fiyatına bakarak hayali sistem demem. Konuya bak açan adam cevap yazmışmı hayır daha neyini tartışıyorsun.
Edepsizliği herkese yapıyor musun? Bilemem. "Kendi kendine gelin güvey oluyorsun." bu cümle 28 yaşındaki bir adama söylenecek cümle değil.

Şuraya bak Sosyal'deki herkes bugün iyilik meleği kesilmiş başka zaman olsa hiçbiri yorum yapmaz.
Edepsizliği herkese yapıyor musun? Bilemem. "Kendi kendine gelin güvey oluyorsun." bu cümle 28 yaşındaki bir adama söylenecek cümle değil.
O cümleyi neden söylediğimi attığın yoruma bakarak anlayabilirsin. Ben senin topladığın sisteme hayali demeden bana saldırdın ben sana hiçbir şey söylemeden kendin sataştın sonrada bana edeple ahlakı öğretmeye çalışıyorsun ilk önce kendine bakıcan sonra millete söyleyeceksin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı