10.000 TL'ye Gaming monitör önerisi

Özellikle hikaye oyunları oynayacaksan, film izleyeceksen 30 inç veya daha üzerini öneririm.

Ben kullandım gayet iyiydi aslında.

Hocam bende kullanmıştım ama hiç öyle bir problem yaşamadım.

Buyurun hocam bu UFO Test linki. UFO'ların arkasından siyah gölgenin geçtiğini göreceksiniz. O ne kadar fazla olursa o kadar problem demektir. Şu an kullandıgım Gigabyte M28U monitörde gölge bile görmüyorken yan monitör olarak kullandığım G3 Odyssey resmen arkasında pelerin gibi gölge taşıyor.

G3 odyssey zaten sorunlu bir model ve 4-5k bandında hiç önerilmiyor. Benim önerdiğim 2k 240hz monitörler arasında en kaliteli olanlarından biri

Son düzenleme:
VA panel üzer mi peki hocam?

Hocam attığınız linke tıkladım en üstteki ufolarda ghosting gördüm ancak diğerlerinde yok, kendi laptop ekranımda ghosting var mıdır? Hiç anlamadığım bir konu.

Özellikle hikaye oyunları oynayacaksan, film izleyeceksen 30 inç veya daha üzerini öneririm.
30 inç ilgimi çekti benimde, ancak içinde bulunduğum koşullara göre biraz fazla büyük gibi, uğraşmaya değer mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…